• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
no jak je zobaczylam to juz chcialam zeby sie urodzila hihi:) poki co nie piore jeszcze mam na to czas a po drugie nie mam gdzie tego ulozyc bo maz ma mase swoich rupieci w szafie i musze zagonic go do porzadku hihi:)
marta a maz juz na irlopie? nigdzie nie jedziecie? ja na ten wyjazd nad morze ciesze sie jak dziecko hihi:)

Ostatnia edycja:
marta taka pogoda ladna ze na golecin albo na strzeszynek mozna jechac na jeden dzien:)
scoti tak od brata :) on mieszka w irlandii :) a teraz przylecial do polski i jest z rodzina nad morzem i my jedziemy do nich w sobote nad to morze :)
anaber tez mnie tej majty rozwalily. juz sobie ja wyobrazam w pampersiaku i w tych majtach hihi:) smiesznie bedzie wygldac:)

widzialyscie film SZKOLA UCZUC? ogladalam go ze sto razy i znow mam ochote go obejrzec i poplakac sobie na nim.

Ostatnia edycja:
reklama
Bobo ja nie widziałam ale już ściągam i sobie zobacze za to ja polecam film remember me - twój na zawsze trochę długi i trzeba miec cierpliwość do niego ale fajny. Słysząłam ze fajny tez śłużące ale tego jeszcze nie oglądąłam.

No i polecam nasz polski serial Pitbull sa 3 sezony trochę mięsem tam rzucają ale prawie wszystkie odcinki sa nakręcone na podstawie autentycznych akcji policyjnych. mi sie serial podobal.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry