• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

anaber naprawde spodoba Ci sie ten film :) ogladaj do konca :) a PODAJ DALEJ widzialas?

slyszalyscie o tym babsztylu z Radomia???? co zrobila z nowonarodzonym dzieciem????? ja bym jej zrobila to samo!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem mala pograła troche w kucyki farmerka sie znalazła:-Dwkurzylam sie troche bo pisalam do mojej fryzjerki ile przed ślubem mamy balejaż zrobić i przy okazji pytalam o fryzure ślubną a ona mi mówi że jeszcze nie wie czy mnie uczesze bo wypada jej urlop na ostatnie dwa tyg sierpnia i jak coś to mówila szefowej żebym sobie do salonu podeszla jagby wyjechała to jej mówie że mi nie pasuje bo jak będzie taka pogoda jak dziś to może sie okazać że będziemy musieli przed południem na zdjęcia jechać a ona mnie wystawia na ostatnią chwile mam gdzieś chodzenie po salonachjej szefowej jak miala mi nastke uczesać jeszcze nienawidze takich nieslownych ludzi:wściekła/y: teraz musze czekać do początku sierpnia jak mi powie co i jak:angry: Bobo-dla takich wywlok powinna być kara śmierci zlinczować taką pizde

reklama
Bobo-mi sie bardzo podoba z lokami na próbnej fryzurze wyglądało ekstra a ja mam naturalnie rzadkie i proste wlosy więc bez efektu to wygląda sam warkocz i wlosy proste:baffled: Jutro mam próbny makijaż ciekawe jak wyjdzie mam nadzieje że ładnie:rolleyes:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry