• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bietka to na pewno mama :-D,taki przystojniak jak Igi nie wymeczylby mamusi ;-)
Martus ja jestem tak z doskoku :tak:,fajny kombinezonik kupilas ;-)
zrobilam sobie liste co mniej wiecej potrzebuje,walnelam ciuchy na sofe ,jeszcze nie wszystkie ale czesc i jutro juz po malu zaczne pakowac torby..;-)
dobrze,ze u nas dzisiaj slonko bylo,to wszystko ladnie poschlo :-)
Bobo ja nie czytam takich rzeczy..nie moge...dla mnie to jest...achhh :wściekła/y:,w takich sytuacjach jestem za przywroceniem kary smierci !!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Tak madlen to napewno mama :)
super ze masz pogodę, ja miałam dziś prac i co du.... Wilgoć, a teraz burza. Nic nie schnie :(

Taka jestem zmęczona, ze zasnąć nie mogłam. A tu kąpać małego trzeba i koniec odpoczynku. Idę dzisiaj spać z Igorkiem o 21.

Jutro mam wolne od mamy... Hehehehe

Pozdrawiam Was wszystkie :-)

Milego wieczoru, słodkich snów.

Przepraszam nie było mnie ale w tak piękną pogodę nie miałam czasu by zaglądać niestety całe dnie nie było mnie w domu i miałam sporo spraw do załatwienia.

zaległości mam spore więc mam nadzieję na mały skrót wydarzeń na forum.

Ja właśnie zakończyłam robienie kompotów z jabłek chwilką odpoczynku i będe robiła marmoladę z jabłek.
Małą położyłam już spać bo ta pogoda też ją wykończyła dzisiaj cały dzień płaczliwa i marudna była, potem jeszcze muszę popakować nas na camping bo w sobotę rano jedziemy :)

A co u was?? Jak dzieciaczki?? pogoda??

Nie pisałam wcześniej bo nie mogłam się z netem połączyć. A więc tak mam dwa mięśniaki na macicy jeden mniejszy i rośnie jakby do macicy, drugi większy 2,5 cm i rośnie na zewnątrz, czyli lepiej niż tamten. Lekarz powiedział, że muszę szybko zajść w ciąże bo później mogę mieć większy problem. Endo mam ponoć ładne, jestem najprawdopodobniej już po owulacji. Mam skierowanie do szpitala na 14.08. na hsg, czyli drożność jajowodów. To chyba tyle.

Kinga światełko dla aniołka (*)

Bietka dobrej nocki!!

WSzystkim Aniom życzę wszystkiego najlepszego!! :-)

Anisiaj świetna ta Wasza prezentacja, szkoda że wcześniej nie widziałam bo może też naszym rodzicom bym ocś takiego zrobiła. Pomysł świetny!! ;-)

Suonko-kochana to szybciutko teraz intensywne starania :-) ja trzymam kciuki &&&&&&&&&& będzie z tego dzidia napewno:tak: Jestem byliśmy u siostry m bo załatwia cukier w workach po 40 kg a znajomej obiecaliśmy że jej załatwimy jutro rano musze mocz zanieść do przychodni później rehabilitantka do malej później sprzatanie i pranie wieczorem na makijaż próbny a w sobote rano do sącza do kuzynki dzwonilam i rozmawiałam z nią zapytalam jej czy nie popsujemy im planów zaproszeniem bardzo sie ucieszyła dziękuje wam za rady:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry