• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Marta, wiolka staranka pełną parą są już od roku ;-)

Marta nic mi nie przepisał, nie kazał zrobić hormonów. Zdziwiłam się, że od razu HSG :szok: Swoją drogą mam nadzieję, że się uda w tym cyklu bo nie chce mieć tego badania.

Dlatego kochane ciężaróweczki proszę o fluidki!!!!!!!!! :-D

suonko hsg to laparoskopie musza zrobic , tak? w lubinie bedziesz to robic? Kochana fluidki Julisiowe dla Ciebie~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
zmykam spac :) dobranoc wszystkim i do jutra :) papa

Ostatnia edycja:
Madlen bobo dziękuje. Takie fajne rożowo- dziewczynkowe!! :-D

Bobo nie laporoskopowo tylko kontrast przez szyjkę wprowadzany jest do macicy i jajowodów i robią zdjęcia rentgenowskie. Ponoć boli. Dożylnie dostaje się znieczulenie.

Dobranoc kochane!!!!!!;-)

Hej Kochane :)
Jak się spało ?? ja dzisiaj nie mogłam spać obudziłam się o 2.30 i tak leżałam prawie do 4 jak już zasnęłam to Ola wstała po 5 ale zjadła kleik pomruczała kołysankę i śpi więc mam chwilę spokoju. wczoraj narobiłam 40 słoików kompotu z jabłek i tylko jeden mi się słoik nie zassał więc jest dobrze, no i zrobiłam 10 słoików marmolady jabłkowej.

pogoda u nas ładna słoneczko wychodzi a ja mam sprzątanie pranie i jeszcze muszę nas spakować a tak mi się nic nie chce.

Dzień dobry :)
Miałam dać znać, jak było na policji... Strach ma wielkie oczy, stresowała mnie sama obecność w takim miejscu... :)
Policjant powiedział, że jeśli nie chcę być ciągana po prokuraturach i sądach to lepiej będzie dla mnie jak odmówię składania zeznań, dopytałam o wszystko, on wypytał o podstawowe informacje, zanotował wszystko, ja podpisałam i mogłam już iść :) Także nie było najgorzej choć i tak mało przyjemna taka wizyta...
Jak wracałam to po drodze zajrzałam do biedronki i kupiłam już trochę rzeczy Wiktorowi do szkoły, akurat się w biedronce teraz zaczynają takie rzeczy więc farby, plasteliny, bloki, zeszyty itd już mam, w dodatku wszystko w hot wheelsy więc Mu się spodoba:)
Muszę powoli robić zakupy "wrześniowe", bo w zasadzie został miesiąc a za same książki dla Niego popłynę 300 zł :/ Drożyzna straszna...

Miłego dnia Kochane!

witam z rana :-)
evel ciesze,ze nie bylo tak zle..ja tez zawsze panikuje..a potem mowie sobie..''i bylo tak sie bac '':-D
wspolczuje tych wydatkow do szkoly..tyle kasy na to idzie..:szok:
dobrze,ze tutaj tego nie ma ,mundurek,plecak,buty i to wsio ;-)
elfie mnie tez czeka pakowanie ;-)
siorpie teraz kawulca a potem ide poprasowac ciuszki..moj maz to ma ze mnie ubaw,bo na codzien nie prasuje,ale jak lecimy na wakacje i te rzeczy sa w walizkach prasuje,jak i tak za chwile beda wymietolone :-D,cala ja..no ale jak pakuje rzeczy,to musze miec wyprane i wyprasowane :-):-D

reklama
dzien doberek laleczki:)
ja wlasnie wcinam sniadanko :) mezus zrobil oczywiscie hihi:) pozniej bede kisic ogory i obiadek robic wiec bedzie mnie do poludnia mniej ale jak sie uporam ze wszystkim to zajrze:)
evel ciesze sie ze wszystko poszlo dobrze:)
milego dnia laleczki:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry