• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
suonko my do dziwnowka :) tam jest moj brat ma domek wynajety i do niego jedziemy:) a nocleg macie? my szukalismy noclegu w poniedzialek dla tesciow nad morzem wlasnie w dziwnowku bo jada z nami ale tylko jada pozniej juz sami sobie beda i 2 godziny non stop na telefonie siedzielismy i nigdzie nie bylo miejsc a jak juz bylo to na jedna noc nie chcieli. masakra

Bobo jadę do niej do domu, ona ma ciuszki po córci ale pasujące też na synka, w kolorach neutralnych.
Suonko w następnej owu się uda :tak: w Gdańsku byłam 3 lata pod rząd bo mam tam ciocię ;-)

reklama
Martuś ja mam nadzieję, że teraz się uda ;-) Seksy były, więc a nóż widelec?! :-D

Bobo nie mamy noclegu, nie dzwonimy nigdzie bo przez tel trudniej na jedną noc coś znaleźć, najwyżej będziemy szukać czegoś pod Kołobrzegiem. W Kołobrzegu jest teraz Sunrise a mój małż chciał zobaczyć afterparty na plaży ;-) Ale pewnie z noclegiem będzie trudno...

A gdzie Dzoana, Szóstkowa, Anaber, Kinga? Meldować się kochane!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry