• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

dzien doberek*

ufff ale napisalyscie ,nadrobic Was to sztuka hehe :)
Ja dzis juz w lepszym nastroju,nastawiona mega pozytywnie do zycia,dzis jedna z dziewczynek z ''pozegnan" urodzila zdrowa sliczna dziewczynke....
Suonko to zycze Ci szybkiego zafasolkowania &&&& i zapomnialam co mialam jeszcze napisac hehe sklerotyczka ze mnie

Miłego popoludnia babeczki :)

a ja widze tego dzieciaczka kolo suwaczka

reklama
hej babeczki :)

a o mnie to już nikt nie pyta? czy ciocia anisiaj ma pogrozić palcem i założyć sobie nowy wątek?;P

anaber - kochana, moja paczka dla Boryska ciągle czeka aż doczłapię się na pocztę, więc powiedz mu, żeby broń Boże nie myślał, że ciocia anisiaj zapomniała :)

bietka - kochana, zlituj się i daj mi swój adres, bo jak już pójdę na pocztę i odstoję tam godzinę, to chcę wysłać i drugiemu "siostrzeńcowi" to, co dla niego mam :)

bobo - fajnie, że jedziecie, zazdroszczę :)

Suonko - udanego wyjazdu, doróbcie porządnie te uszy ;)

aniołkowa mamo - każda taka historia dodaje nam sił :*

wiolka, madlen i cała reszta - całuję Was mocno :)
a ja Was zaskoczę, otóż jutro...mam wieczór panieński i jak zapewne wiecie, sikam ze szczęścia, że znowu mam zajęty weekend na wesele/wieczór panieński/urodziny :)

ciociu anisiaj przepraszamy obiecujemy poprawe a jesli cioca anisiaj tego wymaga to jutro przyjdziemy z rodzicami :zawstydzona/y:
aniolkowa Ty tez niebawem bedziesz sie cieszyc z dzieciaczka:) trzeba w to wierzyc:)
reszta dziewczynek z naszego szczesliwego forum rowniez niebawem zaciazy i forum nam upadnie bo zajmiemy sie kupami i pieluchami hihi:)

Suonko-to dorabiajcie uszka &&&&&&&:-) i oczywiście udanego wyjazdu na weekend nad morze:tak: Aniolkowa mamo-na chwile je zostawić to naprodukują na akord normalnie:-Dsuper że dziś kumor dopisuje i oby tak dalej a los sie do ciebie napewno uśmiechnie Anisiaj-kochana o tobie wszyscy pamietają wpadłaś w szal imprez i wyciągnąć cie nie można panieński nonono:happy:zebyś nam tam grzeczna byla:tak: Ja oczywiście sobie podrzemalam godzinke nastka oczywisście mówila do mnie a jakoś z nawyku jej odpowiadałam :-Dide te racuchy robić i moje drugie dalej z pralki nie wyjęte:dry: Anaber-jak masz podklad to zdejmij mu pamper posmaruj pepke kremem i niech ją sobie troszke powietrzy mi tak mówiła pięlęgniarka że dla dzieciaczków jest to dobre a jak podklad zmoczy to nic sie nie stanie:-p

Hej
Byłam dzisiaj u dentysty.Ona nic wielkiego nie widziała.Powiedziała że może dziąsło bo za bardzo nadbudowała tego zęba.Spiłowała go,polakierowała i mam nadzieję ze wytrzyma przynajmniej do końca ciąża. Trzymajcie kciuki żeby nic tam się nie robiło.

A ile mnie to stersu kosztowało? Aż mnie brzuch boli.

reklama
Gosi ja wystawiam suszarke na dwor i tak znia biegam..dom-podworko,dom-podworko :-D
dobrze,ze zab nie boli i oby nie bolal ;-)
mnie moj tez przestal bolec..i nie wiem,czy cos tam sie psuje ale na razie jest cicho czy to tylko moje dziasla i wrazliwe zeby odzywaly sie :confused:
po przyjezdzie odwiedze dentyste..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry