• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
suonko no to za 10 dni testowanko !!!!!!!!! och trzymam mocno kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-) udanego weekendu :rofl2:

martuś owocnych zakupów :happy: oj no to pięknie będzie miał Oli całą szafę pewnie jak mama poszaleje ;-)

anisiaj widzimy się na grupie przecież :rofl2:;-);-);-);-);-) hehehehehehehe
współczuje kolejnej imprezy- :szok: kiedy Wy odpoczywacie??? M idzie na kawalerski ????

anaber
&&&&&&&& za wizytę połoznej , oby Borysek szybko wygoił pupkę :-)

gosia życzę powodzenia z zębem, może wytrzyma do końca ciąży

madlen kopniak ode mnie Ty też mnie kopnij bo mieszkanie wygląda jakby tajfun przeszedł :-D

bobo udanego weekendu nad morzem ;-)

kinga
jak Ci tak dobrze idzie wpadnij do mnie poprasować :-)

martuś a Ciebie zapraszam do posprzątania mi , okna trzeba umyć :-):-):-):-):-):-D

kochane byłam dziś w poradni pediatrycznej, bo mały skończył miesiąc
pani pielęgniarka go obejrzała ... ma potówkę - ale nic z tym się nie da zrobić - przy takich upałach... kąpiemy go w emolium i tyle. Uwaga pani również go zważyła - moje dziecko waży 4935 g.
w ciągu miesiąca przybrał 1 kg :szok::szok::szok: mój głodomorek jeden ;-) lekarka powiedziała, że ma jeść tyle ile chce, że to jest normalne, ze w jednym miesiącu przytyje 1 kg a winnym tylko 500 g. Ogólnie powiedziała, że wyglada jakby miał 3 m-ce :-D
ja mam zapas pampersów od 3-5 kg newborn - hehehehehe już będą małe :szok::-D:-D:-D:-D
ale ja się cieszę, ważne zdrowy i rośnie ;-)

kochane 2 dni temu kupiłam na ciuchach za grosze sukienkę na jedno z 4 wesel jakie mamy
wrzucam zdjęcia na grupę

proszę nie patrzyć na mój wstrętny ryj tylko na sukinekę :-D

Ostatnia edycja:
Bietka ja dostalam adhd i troche pisze troche cos robie,nie jest zle
ale jak chcesz to masz kopniaka ode mnie :tak:..chociaz..robota nie zajac,nie ucieknie :-D
ja to mam gorzej,bo jak nie spakuje walizek,to ciuchy same nie wskocza do srodka,a jechac na lotnisko bez toreb to tak dziwnie :-D

Bietka-duży ten twój mężczyzna:tak:u nas mala też do roku to jadła ile widziała i ladnie na wadze przybierala a jak rok skończyla jedzenie bylo za kare i trzebabylo sie nagimnastykować żeby cokolwiek zjadla a teraz je ile widzi trzeba ją hamować i tak to jest z dziećmi:-D Madlen-kochana ja też współczuje gonienia u nas gorąco jak cholera ja upieklam racuszki z cukrem pudrem będę zaraz jeść ale sie napocilam jak mysz przy tym smażeniu:oo: Gosiulek mam nadzieje ze będzie wszystko wporządku do końca ciaży i już na stale:tak: a z tymi dziąsłami to ja też tak mam że mi krwawią nigdy tego nie mialam wcześniej:dry:

jestem wszystko zrobiłam :tak: teraz siedze i karmie malego i pisze lewą ręką takze za błędy przepraszam Bietka cos wie na ten temat :-D

chcialam Wam powiedziec ze kikut Boryskowi odpadl i juz lepiej to wyglada. ciekawe czy sie położna przyczepi do tej pupci odparzonej.

Jestem już po zakupach ;-) kupiłam kombinezon bo miała za 10zł a tamten mi nie odpisał na maila najwyżej mi wystawi negatyw.
Bobo kupiłam sukienki, spódniczkę i chyba z 2 sweterki.
Gosiulek a ząb nadal boli?
Bietka z chęcią CI umyje te okna :-D mały rośnie jak na drożdżach a co do upałów to fakt mamy jak w afryce
Anaber super wieści, no a błędami to TY się nie przejmuj

Ostatnia edycja:
reklama
Bobo wybór duży miała ja kupiłam głównie śpioszki z długim, półśpioszki, kaftaniki, body z długim rękawkiem i 3 bluzeczki no i ten kombinezon. Ta dziewczyna rodzi we wrześniu a ma tyle ciuszków bo pracuje w przedszkolu i mamy jej naznosiły pełno rzeczy i postanowiła posprzedawać. Mówiłam jej że dam Tobie jej numer jakbyś coś chciała jeszcze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry