• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bardzo się stresowałam i brzuch mnie bolał ale czuję ż ejuz jest troche lepiej.Jutro musze sobie kupić nospę na wszelki wypadek.
Rano musiałam niestety wypić kawe dlatego jakoś funkcjonuje.

reklama
Jestem kąpalam nastke i sobie wlosy umylam bo jagbym zajechała do tej dziewczyny co ma mnie malować z takimi tłustymi włosami jakie mialam moglaby dostć zawalu:-D Bietka-sprzątaj jak jest okazja i ci sie tylko chce;-) Aniołkowa mamo-ja mam tak z dziąsłami że nie musze zebów szczotkować a same mi krwawią niby nie bardzo ale jednak:confused: Marta-to sie obkupilaś a łózeczko już masz?Jak ten czas zleciał zaraz wrzesień a ty w październiku już rodzisz jak szybko leci ten czas:szok: Aga,Szówstkowamamo,Dzoana,Justi,Joweg gdzie wy jesteście?:dry:

Wiolka nic mi nie mów bo ja już się boję a to już wkrótce. Łóżeczko mam od kuzynki muszę je tylko pomalować na ciemny brąz i kupić materacyk. Pościel mam upatrzoną ale nie kupiłam jeszcze.
Madlen ja co dziennie piję filiżankę kawy z mlekiem, ja piję ricore

Marta tak wlaśnie sobie teraz siedze i myśle ze ty jesteś następna w kolejce a Aga kiedy rodzi?to fajnie ja też mam pościel upatrzoną musze ją kupić i materacyk do łóżeczka wanienke mam po nastce u mamy to nie będę kupować wózek gdzieś na jesieni kupimy i od września zaczne pampersy kupować żeby mieć.Długo ciebie malowała makijażystka do ślubu?

wiolka ja to jestem dla ciebie pelna podziwu..czuje sie przy tobie jak wyrodna matka :zawstydzona/y:
ty juz tyle rzeczy masz,od wrzesnia juz myslisz o pampersach..a ja nic ..:zawstydzona/y:
ale z wakacji przywioze sobie troche ubranek od kumpeli po jej coreczce..to juz cos bedzie :-D

Wiolka albo ja alboScoti bo idziemy prawie łeb w łeb :-D Ja wanienkę mam tylko zostoły mi właśnie pampersy i kosmetyki do kupienia no i piżama dla mnie. Co do makijażu to ja malowałam się i czesałam sama :-D A Aguś i Madlen jakoś z Tobą ma termin nie?

Mi za 4 dni się zacznie 7 miesiąc o żesz .... :szok:

reklama
kuźwa całego post mi wcieło :wściekła/y:

więc po krótku:
Połozna super wszystko ok, nie ma żadnych zastrzeżeń.

Bietka współczuje sprzatania ja całe do południa na szmacie jechałam.

teraz nakarmie malego i idziemy na spacerek.

także papa :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry