• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
marta super te ciuszki:) Kochana widze ze babka ma ladne sukienusie ogrodniczki :) Jak zobaczysz cos ladnego dla dziewczynki kupilabys mi? Ja Ci pieniazki pozniej oddam. najlepiej sukieneczki ogroodniczki i sweterki taki zapinane na guziczki :) Kupisz mi?
suonko a jak nie znajdziecie to w aucie jedna nocke mozna sie przespac hihi:)

ja na chwilke, sprzatam dziś mieszkanie podczas drzemek Boryska bo między 15-16 przychodzi położna. Mieszkanie musi troche wyglądac. Kurcze Borysek podczas spania zrobił kupkę i nie dopatrzylam tego :no: i ma trochę odparzoną pupkę. Do tego jeszcze ten upał więc na odparzenie dlugo nie trzebabyło czekac :no: ide odkurzyć i zmyc podłogi, powiesic pranie i trza zrobić obiadek. takze wpadnę dopiero po wizycie położonej. pa

marta zobaczysz co bedzie :) kup te co sa naprawde ladne:) baba ma tanie te ubranka wiec kilka mozesz kupic:) zla nie bede bo cena niska wiec warto:) popatrzysz swoim okiem ocenisz i kup to co warto :) sukieneczki ladne ogrodniczki sa na 4 zdjeciu a sweteki mi chodzi takie jak np jest zimno i zeby ubrac takie na guziczki:) jak bedzie cos jeszcze warte kupna dla dziewczynki to kup Kochana:)

martus zycze spokoju i cerpliowsci do chlopa i zeby was nie denerwowal :no:;-)
a jakby co,to zamknij go w piwnicy :-D
suonko dorabiaj uszka,nosek,oczka..
a jesli teraz sie nei uda to kochana..glaszcze sie po brzuskzu ,mysle o tobie i wysylam nowe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za nastepny cykl ;-)
tym,co jada nad morze,zycze ladnej pogody :tak:
a mi sie cos komp na forum zawiesza..gdyby byl moj maz,to juz by powiedzial..''mamuska robota cie wola :-D'',ale chyba tak jest..tylko jak stad odejsc ?? ojj ciezko ruszyc tylek od kompa..:zawstydzona/y: wygoncie mnie kochane :tak:
anaber milego sprzatnia :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry