scotland18
Fanka BB :)
widze obijacie sie z rana

Ja ide zaraz przygotowac jakies sniadanko.
U nas widze z odpieluchowaniem zasada jeden krok do przodu, dwa kroki w tyl..... ale sie nie poddaje
evel nie bylo tak zle, policjanci tez ludzie, a wydatkow nie zazdroszcze jako samotna matka z dwojka dzieci powinnas miec jakas pomoc od panstwa chociaz....
Suonko no to trzymam kciuki zeby w tym cyklu sie udalo niech sie tempka pnie do gory
madlen jak my bez ciebie tyle wytrzymamy kiedy wyjezdzasz i kiedy wracasz?

Ja ide zaraz przygotowac jakies sniadanko.
U nas widze z odpieluchowaniem zasada jeden krok do przodu, dwa kroki w tyl..... ale sie nie poddaje
evel nie bylo tak zle, policjanci tez ludzie, a wydatkow nie zazdroszcze jako samotna matka z dwojka dzieci powinnas miec jakas pomoc od panstwa chociaz....
Suonko no to trzymam kciuki zeby w tym cyklu sie udalo niech sie tempka pnie do gory

madlen jak my bez ciebie tyle wytrzymamy kiedy wyjezdzasz i kiedy wracasz?

,dzisiaj tez Bobo zajeta to cisza,ale jak dorwie sie z druga gadula Marta to juz koniec..w takim tempie,to ksiazke moga napisac 

Spać mi sie chce niewyspana wstalam oczywiście na obiad dziś robie racuchy bo dawno nie było
Elfie-ja też sie w nocy przebudzilam ale ze mnie jest śpioch wiec usnęłam i tak dospalam do 8 a później tzrebabylo lecieć po pojemnik na mocz bo w przyszły czwartek wizyta i musze badanie mieć wszystkie zrobione życze udanych wakacji