• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

widze obijacie sie z rana:-p:-p

Ja ide zaraz przygotowac jakies sniadanko.

U nas widze z odpieluchowaniem zasada jeden krok do przodu, dwa kroki w tyl..... ale sie nie poddaje

evel nie bylo tak zle, policjanci tez ludzie, a wydatkow nie zazdroszcze jako samotna matka z dwojka dzieci powinnas miec jakas pomoc od panstwa chociaz....

Suonko no to trzymam kciuki zeby w tym cyklu sie udalo niech sie tempka pnie do gory:tak:

madlen jak my bez ciebie tyle wytrzymamy kiedy wyjezdzasz i kiedy wracasz?

reklama
widzę, że spokojnie ale jak znam życie jak będę na urlopie i nie będe miała dostępu do neta to będzie sporo do nadrobienia :)
bobofrutek, ja też zaraz zabieram się za kiszenie ogórków bo sąsiad mi przyniósł całe wiadro tylko dodatkową robotę mi zrobił tą przysługą bo jutro jedziemy na 9dni no to muszę to dzisiaj zrobić co by się nie zepsuły.
kładę marudę moją spać i zabieram się za robotę.

scoti ochh dziekuje kochana,ale nie bedzie mnie tylko 2tyg.:-D
gorzej to bedzie pozniej z nadrobieniem..:szok:,dzisiaj tez Bobo zajeta to cisza,ale jak dorwie sie z druga gadula Marta to juz koniec..w takim tempie,to ksiazke moga napisac :-D:-D
cierpliowsci..cora wkoncu zalapie i bedzie tylko do przodu szlo..;-)
a lecimy w niedziele:tak:

Hejka jestem i ja po śniadaniu już ;-)
Suonko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evel dobrze że już po i że nie było tak źłe w poniedziałek ja się będe stresować i już bym chciała być po
Madlen ha ha ha nie martw się - napisze Ci skróta
:-p

witajcie kobietki :-)

suonko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kochana dziwne że nie dał Ci nic na te mięśniaki, może same znikną... kurcze nie wiem...
hmmmmmmmmm.... HSG podobno boli.... ja miałam mieć po ciąży pozamacicznej... ale udało się zajść w ciąże bez tego ... słyszałam od dziewczyn na patologii, że niezbyt fajne to jest
:-(

madlen życzę udanego urlopu, ja nawet lubię się pakować, nie znoszę się rozpakowywać i prać wszystkiego po wakacjach :crazy:

bobo, elfie miłego kiszenia ogórków...

scoti wytrwałości... pomyśl, że już niedługo żegnajcie pampersy Mayi, witajcie pampersy dla Lilly :-) jak się czujesz w ogóle ???

marta jakie plany na dziś ????

ja zmykam pod prysznic, bo mały głodomor o 11 się obudzi, nakarmię go i fru na spacer
:-), książka i do parku ;-) oj jak dobrze, że weekend, m zajmie się małym w nocy - w końcu odeśpię troszkę :tak:

czy Wam też ten czas tak szybko leci.... to już miesiąc jak urodziłam... tzn dokładnie minie o 19:45 :szok::szok::szok::szok::szok:

hahahahahahahaha no marta z bobo jak poszaleją to normalnie szok w trampkach :-):rofl2::-p

miłego dnia laseczki :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane!!

Bardzo dziękuje za wszystkie fluidki!! Teraz to napewno się uda!! :-D:-D:-D

Bietka powiedział, że teraz broń boże tego ruszać, że muszę jak najszybciej w ciąże zajść. Też słyszałam, że hsg boli. Ale wszystko przejdę dla fasolki. Na szczęście mam wysoki próg bólu, przy moich mega bolesnych miesiączkach to pewnie pikuś ;-)

Bobo
to badanie mam w Głogowie. Po zostaję na dwugodzinnej obserwacji w szpitalu i do domku.

Madlen życzę mega udanych wakacji!! :-D

Scoti powoli małymi kroczkami dojdziecie do celu i będzie baj baj pampersie! :-D

reklama
Dzień dobry ja dziś dopiero teraz jeszcze przed chwilą nawiedzil mnie lekarz caly czas coś od rana u nas niby cieplo chociaż sie chmura mam nadzieje ze padać nie będzie bo schnie mi pranie chce sie dziś na jutro spakować:dry: Spać mi sie chce niewyspana wstalam oczywiście na obiad dziś robie racuchy bo dawno nie było:-p Evel-widzisz lepeij na zapas sie nie denerwować początki roku szkolnego to jest terror poprostu w bialy dzień:wściekła/y: Elfie-ja też sie w nocy przebudzilam ale ze mnie jest śpioch wiec usnęłam i tak dospalam do 8 a później tzrebabylo lecieć po pojemnik na mocz bo w przyszły czwartek wizyta i musze badanie mieć wszystkie zrobione życze udanych wakacji:tak: Suonko kochana dla ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ napewno sie uda

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry