reklama

Nasze sprawy...

reklama
marta no Twoj suwaczek to chyba jakis magiczny ze tak pedzi hihi:)

dziewczynki wiecie moze jakie zasilki sie naleza mi jako matce niepracujacej? po urodzeniu dziecka mozna sie o jakies zasilki starac ale nie wiem jakie? chyba z opieki spolecznej i skads jeszcz?

Jestem i ja wróciliśmy koło 19 ale najpierw musiałam ogarnąć ferajnę:happy2:

Więc tak:
Borysek bioderka ok za 8 tyg. nie kazał nam przychodzić na wizytę kontrolną bo powiedzial,ze nie ma potrzeby ale ja i tak pojde :tak: poźniej ginekolog wszystko ze mną ok :-p seksić sie można, za 6 tyg. jestem umówiona na zalożenie wkładki (mój gin zakłada dopiero 3-mce po porodzie) będe miąla zwykla wkładke nie hormonalną na 3,5 roku za 450zł. :szok: szok trochę sporo. za hormonalną 650zł na 5 lat ale mi tego nie poleca bo to dla kobiet powyżej 40rż, więc już sama nie wiem. Przed samą wizytą będe musiala zrobic betę czy nie jestem w ciazy :shocked2: jak mi to powiedziął to mi dreszcze przeszły :happy2: nie jestem gotowa na takie pogawędki hehe

Bietka a Ty masz przychodzić z Igorkiem za 8 tyg. do kontroli z bioderkami ?? ze szczotką nie pomogę :no: bo nimam takiej ja mam zwykly odkurzacz nie mam dywanow więc zwyklak mi wystarczy :happy2:

Bobo madlen gratuluję wizyt fajnie ze wszystko ok :tak:

Aga moze dasz rade z kurierem zobaczy brzuchatkę to serce mu zmieknie :sorry2: co do wczesniejszego porodu to ja jestem dobrym przykładem ze to nie dziąla:no: 5x myłam okna,codzień podłogi, po schodach chodziłam, przysiady robilam i du...pa ile czasu mnie trzymalo. Ale powodzenia życze :)

Marta dokladnie lekka anemia jak wiekszośc z nas :happy2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Bobo dokładnie:)) a jeśli chodzi o zasiłki to z opieki społecznej należy ci się rodzinne jeśli wam nie przekracza 504 zł na osobę, do tego za urodzenie dziecka jednorazowo i becikowe ale to każdy dostaje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry