Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Anaber super że wszystko oki Z maluszkiem i z Tobą ;-)powiem CI że generalnie nie tak dużo ja płace za wizytę u gna 100zł więc na 3,5 roku to jeszcze jeszcze się opłaci
aga no o becikowym wiem. rodzinne to bede musiala sie dowiedziec. chodzi mi o takie zasilki co co miesiac placa wlasnie cos jak rodzinne. jest cos jeszcze takiego podobnego?
Bobo jak dziecko jest zdrowe to tylko zasiłek rodzinny wypłacany co miesiąc pod warunkiem że nie przekroczy wam 504 zł z waszego dochodu, są też inne ale to w przypadku kiedy dziecko jest chore, i nie ma nic innego
Bobo ja dostaje rodzinne na dzieci po 182zł we wrześniu po 100 na szkołę i zerówkę na książki, teraz jak się maluch urodzi dostane becikowe 1000 zł jednorazowo za urodzenie dziecka 1000 zł na niego rodzinne 64 zł i z racji rodziny wielodzietnej na trzecie dziecko 80 co miesiąc
agus czyli jak mi nie przekroczy tych 504zl to ile moge dotac?
my dostaniemy po urodzeniu becikowe i z pzu ja dostane i m dostanie wiec ponad 3000 wpadnie