reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo dokładnie tylko dochody za zeszły rok a ty chyba pracowałaś albo byłaś na l4 o ile dobrze pamiętam, tylko pamiętaj to muszą być udokumentowane dochody, bo często jest tak ze zarabia się więcej a na umowie się ma mniej bo pracodawcy oszczędzają na składkach

Marta tak do opieki zgłaszasz się tam gdzie masz meldunek, u na nie ma problemu bo mops jest tylko jeden i co ważne pamiętajcie ze dziecko meldują zawsze tam gdzie matka jest zameldowana, bynajmniej tak jest u nas

Bobo ale odbijecie sobie z PZU:))

Anaber dziwnie trochę z tą wkładką, a mówił nazwę, bo ja jak zakładałam to musiałam ją sobie sama kupić a ona mi tylko założyła i też była nie hormonalna tylko zwykła miedziana i była na 5 lat ale doktorka mówiła żeby po 4,5 roku wymienić no ale ja jej tyle nie miałam bo zdecydowaliśmy się na kolejnego maluszka

a ja was nie wiem kiedy nadrobie,dopiero przed chwila usiadlam na tylek,zdazylam sobie klapnac to wrocil moj maz :-D
jutro z rana na szybka kawe wpadne,bo pozniej jade do miasta ,a od piatku do wtorku mam meza wdomu..

ale pozniej juz m.w pracy ,dzieci w szkole..a ja cisza i komputer :-D
dobrej nocki tym,ktore ida juz spac :tak:
jak nie padne to postaram sie wieczorkiem was nadrobic :tak:;-)

reklama
Jstem na chwilke serdeczni gratuluje wizyt ja ide jutro zobacze ile Julita waży w końcu a kopie bezutannie taka wierci pięta:baffled: byłam dziś sobie kupić robota zelmera świtna sprawa marzyłam o takim powoli kompletuje Nastce wyprawke do przedszkola wczoraj byliśmy po buty w deischmann ubranka jakieś kupilam ale nie wszystko brat z żoną i małym zostają do końca tyg padnięta jestem zaraz do spania bo rano na wizyte ide:sorry2: bietka-nie przjmuj sie kochana durniami :angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry