reklama

Nasze sprawy...

Madlen ja też od poniedziałku będę odpoczywać ale coś mi się wydaje ze w łóżku będę odsypać:)))))
w piątek mnie też mało będzie bo na zakupy pojadę, jutro mam zebranie w zerówce więc się dowiem co potrzeba:)) a w piatek na miasto

reklama
bietka co za taktowni tescie, rubensowskie ksztalty wrrr ja bym ich pogryzla za taki tekst...
bobo fajnie ze z Julisia wszystko dobrze, sliczna dziewczynka z niej jest :)
aga kurier powinien zadzwonic i wtedy umow sie z nim jak bedziesz miala kase i sprawa zalatwiona.
wiola &&&& za jutrzejsza wizyte
Nie wiem czy jeszcze mialam cos napisac, dzis tak net mi mulil po poludniu ze nie mialam szans zeby do Was zajrzec.Ja tez ide spac bo glodna jestem jak cholerka,ale jak to moja znajoma mowi "glod trzeba przespac" hehe kurcze mam nadzieje ze sie nie poddam i kg poleca w dol:-D:-D:-D

DOBRANOC LEJDIS :)

bietka - co za świnia z tego teścia!!! sam pewnie mister świata, co?

anaber, madlen, bobo - dobrze, że w większości wieści są dobre :)

wiolka - powodzenia na wizycie

dziewczyny dziękuję za kciuki, przyszła wredna @ :( chciałabym gdzieś uciec, zaszyć się w mysią dziurę, ale muszę iść do pracy i słuchać opowieści koleżanki, która nie chciała dziecka,jest w ciąży, a zorientowała się w 3 m-cu...ehhhh

miłego dnia dla Was wszystkich!

jestem i ja :)

Anisiaj tak mi przykro kochana :* trzymma &&&&&&&&& za nastepny cykl bedzie dobrze :* :tak:

Wiolka czekamy na fotki :)

Kinga Ty to jestes aparatka "glód trzeba przespac ":-D ale mnie rozbawiłas hahhahaha

Ja juz dzis bylam w sklepie zajechałam do biedry dziewczynki sa super Body disneya za 10zl. ale słodkie kupiam Boryskowi ze smerfem i z tygryskiem :) o takie http://www.biedronka.pl/oferta/artykuly_przemyslowe/oferta2/ dla dziwczynek sa sliczne ze smrfetka i pszczołka maja rewelacja :)
i jak wracałam to wjechałam w dziure i przebilam koło :baffled: m od rana wściekły na mnie bo zaraz mial jechac tym autem do pracy no ale co specjalnie tego nie zrobilam :no:

ale nagadac sie musial.
Dziś mam zebranie wprzedszkolu więc pewni kasa pęknie :baffled:
Dziewczynki pamietacie sytuację jak pojechałam do swojego zakładu pracy w sprawie macierzynskiego i pracodawca brzydko mnie potraktował na temat mojego powrotu ze nie wie czy bedzie miec miejsce.

Zapomnialam Wam napisac ze dzownil wczoraj do mnie :szok: z zapytaniem kiedy wracam :-Dtak mi sie chciało śmiac ale byłam twarda i pomyślalam albo wóz albo przewóz i odpowiedziałam tak: byłam u pana to uslyszalam ze nie wie pan czy bedzie dla mnie miejsce, a teraz to sie zastanawiam czy wogóle chce wrócić jak nie jestem mile widziana. zamurowało go chyba sie nie spodziewal takiej rekacji i powiedział ze nie pamieta ze takie cos powiedział. odwrócił kota ogonem :) pozniej zadzwonilam do kolezanek to sie okazało,ze jedna dziewczyna złozyła wypowiedzenie i ma noż na gardle.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anisiaj, mocno tule:* z drugiej strony przynajmniej masz juz jasna sytuacje, a za kilka dni znow zacznie sie przyjemny okres;)
Bietka, jak ostatnio woj mojego M przyczepil sie do koloru mojej skory ( jestem z tych bardzo jasnoskorych) to powiedzialam, ze nie mam zamiaru hodowac raka skory i M kocha mnie taka jaka jestem. A jak komus to nie odpowiada to jego problem. Dodam, ze ten tekst slysze regularnie co wakacje od 8 lat. Ludzie to nie maja taktu po prostu. Czekalam jeszcze na tekst kiedy bedzie dziecko, na ich szczescie siedzieli cicho
Madlen, Anaber, Bobo, super, ze wizyty udane
Wiola, powodzenia na wizycie
Milego dnia

reklama
dzien dobry:)
pospalismy sobie z m a teraz m robi nam sniadanko. moja juliska od wczoraj chyba przyjela jakas pozycje znow dziwna bo nie czuje kopniakow tzn jeden poczulam rano i tyle. mam nadzieje ze sie rozkreci.
anisiaj trzymam &&&&&&&& za nastepny cykl:)
dzoanko ja tez jestem z jasnych ludzi na dodatek jestem w pieprzykach cala to samo ma moj m tyle ze on szybko sie opala i jasny nie jest ale pieprzykow mu tez nie brakuje. dziwnie sie ludzie patrza jak jestesmy na plazy a tu na plecach i brzuchu tyle pieprzykow. no ale nauczylam sie to olewac i tyle.
anaberku widzialam te bodziaki w gazetce ale sa na starsze dzieci od 68 chyba?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry