jestem i ja
Anisiaj tak mi przykro kochana :* trzymma &&&&&&&&& za nastepny cykl bedzie dobrze :*
Wiolka czekamy na fotki
Kinga Ty to jestes aparatka "glód trzeba przespac "

ale mnie rozbawiłas hahhahaha
Ja juz dzis bylam w sklepie zajechałam do biedry dziewczynki sa super Body disneya za 10zl. ale słodkie kupiam Boryskowi ze smerfem i z tygryskiem

o takie
http://www.biedronka.pl/oferta/artykuly_przemyslowe/oferta2/ dla dziwczynek sa sliczne ze smrfetka i pszczołka maja rewelacja

i jak wracałam to wjechałam w dziure i przebilam koło

m od rana wściekły na mnie bo zaraz mial jechac tym autem do pracy no ale co specjalnie tego nie zrobilam
ale nagadac sie musial.
Dziś mam zebranie wprzedszkolu więc pewni kasa pęknie

Dziewczynki pamietacie sytuację jak pojechałam do swojego zakładu pracy w sprawie macierzynskiego i pracodawca brzydko mnie potraktował na temat mojego powrotu ze nie wie czy bedzie miec miejsce.
Zapomnialam Wam napisac ze dzownil wczoraj do mnie

z zapytaniem kiedy wracam

tak mi sie chciało śmiac ale byłam twarda i pomyślalam albo wóz albo przewóz i odpowiedziałam tak: byłam u pana to uslyszalam ze nie wie pan czy bedzie dla mnie miejsce, a teraz to sie zastanawiam czy wogóle chce wrócić jak nie jestem mile widziana. zamurowało go chyba sie nie spodziewal takiej rekacji i powiedział ze nie pamieta ze takie cos powiedział. odwrócił kota ogonem

pozniej zadzwonilam do kolezanek to sie okazało,ze jedna dziewczyna złozyła wypowiedzenie i ma noż na gardle.