reklama

Nasze sprawy...

reklama
hejka :-)
ja sie tylko witam i znikam :sorry2:
od 4 do 7 nie spalam,bo nie moglam a jak chcialam wstac,to mi na wymioty szlo :wściekła/y: i tak sie krecilam wtym loznku az wkoncu usnelam :-D,tylko ze niedawno wstalam a tu po malu trza sie do miasta szykowac ,wiec czas mnie goni
wczoraj juz was nie nadrobilam,bo nie mialam sily :sorry2:,ale poczytam tylko jeszcze nie wiem kiedy..bo u mni albo cisza albo stale cos :tak:
milego dnia :-)

hej

anaber super te bodziaki:tak:
Kinga oby dietka przyniosla efekty &&& tylko jak juz maluszek sie pojawi prosze go dobrze odzywiac ;-)

Ja wczoraj posprzatalam pol lazienki dzisiaj mam w planach dokonczyc:-p

W nocy omawialismy z M zalety lozka z dwoma mniejszymi materacami, teraz mamy jeden duzy a ja tak sie wierce w nocy i z moja waga to M tylko podskakuje do gory:-D gdyby kazdy mial osobny materac nie bylo by problemu.

scoti jestem rozsadna i jak tylko pojawia sie II to dieta idzie w odstawke, ja odstawilam tylko to co jest zbedne organizmowi, chociaz dzis od rana mam smaka na czekolade, ale zawsze tak jest jak nie mozna to sie chce hehe
bobo kochana nie nakrecaj sie Julisia czasami tez musi spac ...
anisiaj kciuki &&&& zacisniete za nastepny cykl...

Milego dnia kobietki :)

Kochane zaglądam na chwilke zjadłam zupe myje okna i szoruje wszystkie kurze z szaf brat mi garaż posprzątał a mi zostały jeszcze okna na górze nie mam już sily :sorry2: Anaber dziękuje za przekazanie informacjii dziewczyną :tak: Anisiaj-tule mocno następnym razem Anaber ale mu przygadałaś i dobrze a body urocze ide dalej sprzątać bo sie rozleniwie i nic nie zrobie a okna czekają

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry