reklama

Nasze sprawy...

jestem :) kuplam dwie pary bodziakow na 68 i jedne wieksze na 80. pozniej bylismy w ikeii i kupilam malej reczniczek z kapturkiem zieony taki anaber chyba go pokazywalas? zjedlismy obiadek w ikeii i ledwo zyje taka jestem objedzona hihi:) stanelam w kolejce do kasy a jakas mloda laska co stala przede mna mowi ze tam jest kasa dla kobiet w ciazy i zebym nie stala i poszlam tam i bez kolejki mnie skasowala hihi:)

reklama
Bietka jakie dajesz mleko Igorkowi. spotkałam na spacerze pediatre i rozmawialismy o tej zołtaczce kazał mi w ciagu doby dawac dwa posilki sztucznego bo byc moze moj pokarm blokuje ta zołtaczke. Myslałam o mleku nan w szpitalu dostał dwie dawki w szpitalu i nic mu nie było.

Anaber ja mu dawalam Nan Ha bo takie w szpitalu jadł. Ale pediatra kazał nam zmienic bo miał zaparcia i zielone kupi, nań jest ciężkim mlekiem , tak mi powiedział. Dodatkowo ja dawalam HA - bez powodu bo nie ma alergii i kazał bezwzględnie zmienić na Bebilon 1. Zwykły bebilon. I takie jemy :-)

Kupilam body z kubusiem puchatkiem i myszka miki na 74 i 80 takie tylko były, reszta była hello kity.
musimy wystroic nasze pociechy i zrobić zdjęcia. Tylko my musimy poczekać do 74 jeszcze :-)

Scoti. Hahahahaha jak to podskakuje? :) chciałabym to zobaczyć , macie aż aka różnice wagi?

Wiola nie szalej z tymi oknami :)

Ostatnia edycja:
Kinga hahahahahaha :-D No dobre :-D

Marta ja nie jestem dobra w skrotach ale
ja, bobo i anaber szalalysmy w biedronce

bo body po 10 zł byly
wiola myje okna,
scoti rozmysla nad materacem, bo chce dwa zamiast jednego,
dzoana w pracy
anisiaj dostała @ :(
madlen wpadła w przelocie
anaber będzie włączyła mleko modyf dla Boryska bo być może jej pokarm blokuje zoltaczke

Ufffff wiecej nie pamietam i mam nadzieje ze nic nie pokrecilam. :-(

Super ze dostałas tyle rzeczy

Bietka kochana już doczytałam he he he dzięki za skróta nie denerwuj się m będzie dobrze
Maden super udanych zakupów

Wiolka współczuje Ci gości ale jeszcze trochę i odpoczniesz sobie

Anisiaj przykro mi że wredna @ przylazła trzymam kciuki za następny cykl

Anaber i dobrze szefowi powiedziałaś ! Aż zatkało go, fajnie że masz pewną pracę a co do pokarmu to nie wiedziałam że tak może być

Dzonka nie przejmuj się głupimi tekstami nie warto dobrze powiedziałaś m Cię kocha taką jaką jesteś

Bobo gratuluje udanych zakupów , ja też nie cały czas czuje ruchy przecie z dziecko może spać

Maden dobrego samopoczucia kochana

Scoti ha ha Ty to jesteś udana m możesz powiedzieć że jak podskakuje na materacu to tak jakby miał łóżko wodne

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry