[FONT=&]MOŻE BYC TAK ?????[/FONT][FONT=&]
Witam Państwa,[/FONT][FONT=&]
piszę do Waszego oddziału ZUS-u: Poznań, ul. Fabryczna 27/28 z pytaniem, które mnie nurtuję i które postaram się opisać. [/FONT]
[FONT=&]Moje sprawy zawsze u Państwa załatwiałam szybko z bardzo kompetentną i miłą obsługą niestety jestem już w zaawansowanej ciąży dlatego też postanowiłam skontaktować się drogą mailową. [/FONT][FONT=&]
[/FONT]
[FONT=&]Moja historia dotyczy tego iż będąc na początki ciąży zostałam zwolniona z pracy z powodu likwidacji firmy. Od kwietnia aż do tej pory moje zwolnienia L4 przywoziłam do Państwa. Moją firmę posądziłam o niesłuszne zwolnienie i fikcyjną likwidację, zażądałam przywrócenia do pracy. [/FONT]
[FONT=&]Rozprawa odbyła się 30 lipca 2012 roku po czym sąd orzekł przywrócenie mnie do pracy z tą właśnie datą. [/FONT]
[FONT=&]Moja obawa dotyczy ubezpieczenia, ponieważ księgowa twierdzi iż powinnam je dostać od Państwa a od nich dopiero listopadowe. Dla mnie niestety to nie jest jasne…
Wnoszę do Państwa zapytanie odnośnie tego waśnie ubezpieczenia kto powinien mi je wystawić, wiadomo że będąc już w ostatnich miesiącach różnie bywa… [/FONT]
[FONT=&]Licząc na bardzo dobry kontakt mailowy, bo przecież taki Państwo posiadacie z klientami z niecierpliwością czekam na wyczerpującą informację odnośnie tej sprawy, liczę również na wyrozumiałość. [/FONT]
[FONT=&]Z poważaniem[/FONT]
tylko jest problem bo nigdzie nie ma adresu e-mail