reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzień dobry Anaber-u nas nastka byla na bebilonie Nenatalu on jest okropnie drogi też a jak zapytaliśmy pediatre dlaczegp to mkleko to powiedzial że bebilon najłatwiej przyswajają wrażliwe jelita dzieci i później mniejsze problmy z ulewaniem czy wzdęciami a cena cóż swoje trzeba zapłacić wstałam obudzil nas Jasio bo od rana z Sebastianem urzęduje kochany jest tydzień wczoraj minął jak są u nas a tn pieron maly nie pojdzie do mnie na ręce raz był:-(takto jest tylko mamusiny i taty boi sie ludzi cieżko z nim z domu wyjść jest całkowicie innym dzieckiem niż byla nasza mala trzeba sie napracować żeby sie chociaż uśmiechnąl ale pewnie załuga to tego że tak daleko od siebie mieszkamy i rzadko sie widujemy:crazy: dziewczyny zerknijcie na g coś wam napisałam

dzien dobry :)
ale mamy jesien brrrrrrr az sie nie chce z domu wychodzic :( pada zimno ogolnie do du...py pogoda
juliska moja znow wczoraj byla spokojna teraz zjadlam i kopnela. moze moje dziecko zgrzecznialo hihi:)
milego dnia wszystkim:)
anaber trzymam &&&&&& :)

Jestem i ja czuje się do dupy prawie całą noc nie spałam z bólu myślałam że urodzę nie wiem co to był za ból nie mogłam leżeć przekręcać się ani chodzić a każdy ruch małego był jak igła :-( w końcu zasnęłam dziś już lepiej nie wiem co to było jak się dziś powtórzy to pojadę do szpitala.
Wiolka jak dobrze że jesteś ;-)
Anisiaj zalogowałam się tam wczoraj ale nie można dodawać nowych pytań tylko są gotowe i w cale nie dotyczą mojej sprawy :-(
Anaber &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Bobo wiesz co nie mam pojęcia co to było ale ból okropny brzuch mnie bolał jak na @ ale oprócz tego jakiś dziwny ból którego nie umiem opisać :no: ale mały cały czas się rusza wiec jest dobrze

reklama
marta a co chcialas kupic? do pepco chcialas isc? jak bylam ostatnio to nic nie bylo takiego zebym mogla malej kupic. body z krotkim rekawem mam a tam poki co to tego pelno. musze jej kupic z dlugim no i jakies cieple ubranka np dresiki, bluzy, sweterki. acha mialam Ci mowic jest w ikeii kasa pierszenstwa:) wczoraj z niej korzystalam hihi:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry