reklama

Nasze sprawy...

reklama
kochane,ja tak na szybko,bo mam meza dzisiaj wdomu..wiec dostep do kompa ograniczony :-D
smyki juz od dzisiaj maja szkole,to teraz bede miala do poludnia wiecej luzu ;-)
dzisiaj koncza o 12,ale od poniedzialku juz na pelny czas :happy:
sciskam was mocno i zycze milego dnia,a jakbym nie zajrzala to udanego weekendu :-)

jak się rejestrowałam na to to napisali :
Potwierdzamy rezerwacje 1 miejsca na konferencji dla kobiet w ciazy i młodych mam - Akademia ************ w Poznaniu, ktora odbedzie się: 18 września 2012 @ 10:00 - 14:30 w

Sala Zielona, Hol Wschodni, Miedzynarodowe Targi Poznańskie - Głogowska 14, Poznań, 60-734

i godzine zmienili też

Bobo to jest http://maps.google.pl/maps?oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&q=ul.+Towarowa+35,+Pozna%C5%84&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=0x47045b316ed70867:0x4c90f9c612b50487,Towarowa+35,+Pozna%C5%84&gl=pl&sa=X&ei=g4dAULjAE4nDtAaBuYDABQ&ved=0CCIQ8gEwAA

niedaleko UAM i Akademi Muzycznej :-)

Ostatnia edycja:
marta no to pozmienilali. moze chetnych nie maja
ja wzielam ten lek co mi pulmulog zapisala i mnie brzuch rozbolal i sraczke dostalam. sprobuje sie do niej dodzwonic co mam robic dalej

anber napisala ze zdala i otrzymala certyfikat ze moze w calej unii pracowac :)))))))) GRATULACJE KOCHANA:))))))))))

Ostatnia edycja:
Bobo to może ma skutki uboczne to co dostałaś
Madlen mam nadzieję że teraz będzie Cię z nami więcej ;-)

ANABER NAPISAŁA ŻE ZDAŁA - SUPERRRRRRRRRRRR GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam w poludnie :)
U mnie dzis pogoda jesienna,zimno,wieje i pada brrr dobrze ze nie musze wychodzic z domku.Dzis znowu dopadla mnie depresja,dobrzeze nie dlugo ide do specjalisty bo przestaje sobie radzic sama ze soba :(
anaber kolezanka tez zaczynala podawac dziecku bebilon i pediatra powiedzial jej zeby zmienila na bebiko bo to prawie to samo i faktycznie jej synek nawet nie odczul zmiany,no ale wiadomo kazdy maluch jest inny.
Marta udalo Ci sie wkoncu wyslac tego maila do ZUSu ? mam nadzieje ze te bole sie nie powtorza,moze zadzwon do swojego gina i zapytaj go co to moglo byc.

Milego dnia laseczki :)

Kinga u nas też leje cały czas i zimno, maila nie wysłałam bo nie ma nigdzie :no: na razie jest dobrze w poniedziałek mam wizytę jak to się dziś powtórzy to zadzwonię.
Bobo dobrze że zadzwoniłaś nie bierz ich najwyżej inne Ci przepisze. Będziesz jechała na tą konferencje? Możesz podjechać do mnie i pojedziemy 71 wysiadamy koło ekonomicznego przez park i jesteśmy ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
marta poki co mam nic nie brac tzn jak bede miala dusznosc to lek taki co mi przepisala ale ja go nie wykupilam wiec przepadlo. ale ja dusznosci az takich nie mam ciezko sie dycha i tyle. wole nic nie brac poki co. widac w ciazy nie moge brac lekow a nie chce malej zaszkodzic. Kochana kupujesz malemu spiworek do wozka? ja bede chciala kupic pozniej mi sie tez do spacerwoki przyda:)
no chce pojechac :) m ma wolne wtedy wiec nas zawiezie:) i nas odbierze hihi:)

ide ogarnac siebie i chate i wstawic obiadek :)

pozniej wlece ;)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry