reklama

Nasze sprawy...

reklama
anaber Gratulacje !!!!!
Marta to moze wyslij poczta do ZUSu w Poznaniu?
bobo wczesniej bralas te leki ? tez mialas takie obiawy?
Ide jakis obiadek zrobic dla mezusia,bo dzis mam wypasiony obiad 1pulpecik cielecy gotowany na wodzie jupiiii.Ciekawe czy cos schudlam hehe kusi mnie zeby sie zwazyc ale obiecalam sobie ze nie bede to nie bede.Dzis juz nawet glodu bardzo nie czuje :)

scoti dopiero co usiadlam nie mam sily:( obiacuje ze ja zaloze i zrobie fotke :) juz mialam ja ubrana fajna jest :) chcesz ja kupic?
ogarnelam chate wstawilam miesko na sosik poprasowalam m jescze na montazu wiec sobie troszke polenie sie teraz hihi:)
aniolkowa dopiero po raz pierwszy dostalam leki na ta moja chorobe i to sa sterydy i po nich sie tak zle poczulam. teraz juz nic mi nie jest ale wczesniej to masakra byla:(

aniolkowa moj gin powiedzial mi ze mniejszym zlem jest branie przeze mnie lekow niz doprowadzenie do obumarcia plodu. brzmi to okrutnie ale taka jest prawda. ja mam bardzo niska dyfuzje wynosi ona 40% spadla o 10% wiec jest gorzej i to ja musze dac dziecko odpowiednia ilosc tlenu itp a przez to wszystko jest mi ciezej. Julce nic nie jest rozwija sie prawidlowo. gin mowi ze to co do niej dotrze z lekow to kropla w morzu. na necie jest pelno opinii lasek co braly w ciazy sterydy chocby nawet te co maja astme. nie jest to wiadomo ze najlepsze no ale jak mus to mus

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry