cześć laseczki :-)
ja od rana znów mam problem z netem - zgłosiliśmy reklamację w poniedz i chyba teraz też muszę - od rana do 15 nie miałam w ogóle sygnału

:-(
byłam za to 3 godz w parku więc mały wywietrzony na wszystkie strony :-)
wiolka mi dokładnie to samo powiedział pediatra, że bebilon najłatwiej się trawi, że nie będzie miał po nim zaparć. wiola a ile ma bratanek ??? szkoda, że już pojechali i nie zdążyłaś się nim nacieszyć :-(
bobo kurcze przekichane masz no... z lekami źle, bez leków jeszcze gorzej. Mam nadzieje, że wytrzymasz z Julcią do końca... i wszystko będzie OK. Obyś ich nie musiała brać.
marta wystraszyłaś mnie tymi bólami, to chyba nie były jakieś pierwsze skurcze... troszkę za wcześnie... :-( jak coś warto podjechać na Izbę Przyjęć do szpitala po to by tylko sprawdzić czy jest Ok.
wiesz co do wyprawki to nie musisz kupować kremu do twarzy bo takim maluszkom nie smaruje się buzi- chyba że na mróz... ale zapytaj kogoś, mnie położna mówiła żeby nie smarować bo zatykają się pory- dopiero jak skończy 6 m-cy - ale wiesz moja położna ta co przychodziła do domu była nawiedzona, wiec upewnij się...
bobo, marta ja polecam kupić Wam do kąpieli emollium ( emulsja do kąpieli) - po tym nie trzeba dziecka smarować oliwką ani niczym innym - skóra jest nawilżona. Rewelacja jak dla mnie i wszystkie krostki i zaczerwienienia znikają...
aha jeszcze jeśli mogę Wam doradzić... to powiedziała mi zaprzyjaźniona pielęgniarka... na buźce niemowlaka, często zostają resztki naszego pudru z twarzy, naszych perfum, balsamu z rąk czy innych rzeczy - ona polecała mi przemywać buzię płynem micelarnym dla niemowląt ABCderm- firmy- Bioderma - cena szokuje, ale ja mam to już miesiąc i ciągle nie ubywa... bardzo wydajna butla...
plyny micelarne bioderma abcderm h2o plyn miceralny dla dzieci i niemowlat 500 ml w kategorii Płyny micelarne - porównaj ceny - NOKAUT.pl
ANABER KOCHANA JESZCZE RAZ GRATULACJE !!!!!
idę poprasować