reklama

Nasze sprawy...

Wypoczęłam, pojeździłam, pozwiedzałam, teraz mam wypakowywanie, pranie, ogarnianie... :) W poniedziałek Wiktor zaczyna pierwszą klasę, muszę się ogarnąć ze wszystkim, kupić ostatnie potrzebne rzeczy... Napiszcie mi skróta, ja zajrzę do Was w poniedziałek, muszę przez weekend porobić wszystko i nie będę miała raczej czasu na siedzenie przy lapku :(

reklama
Evel-fajnie że wrócilas ja ze skrótem nie pomoge bo sama jestem z doskoku dopiero niedawno brat pojechał zmęczona już gośćmi byłam ale serce mi pękało jak mi zabierali mojego jedynego bratanka nie zdążył sie do mnie przyzwyczaić a już pojechał:-(już za nim tęsknie takie to głupie wszystko szkoda że mieszkamy tak daleko od siebie:angry::-( Padnięta jestem posprzatałam cały dom obiad zjedzony i siedze a oczy sam mi sie zamykają:dry: co tu taka cisza nastała?:szok: Anaber-gartuluje kochana a Suonko jak twoje wyniki?

cześć laseczki :-)

ja od rana znów mam problem z netem - zgłosiliśmy reklamację w poniedz i chyba teraz też muszę - od rana do 15 nie miałam w ogóle sygnału :crazy::-(
byłam za to 3 godz w parku więc mały wywietrzony na wszystkie strony :-)

wiolka mi dokładnie to samo powiedział pediatra, że bebilon najłatwiej się trawi, że nie będzie miał po nim zaparć. wiola a ile ma bratanek ??? szkoda, że już pojechali i nie zdążyłaś się nim nacieszyć :-(

bobo kurcze przekichane masz no... z lekami źle, bez leków jeszcze gorzej. Mam nadzieje, że wytrzymasz z Julcią do końca... i wszystko będzie OK. Obyś ich nie musiała brać.

marta wystraszyłaś mnie tymi bólami, to chyba nie były jakieś pierwsze skurcze... troszkę za wcześnie... :-( jak coś warto podjechać na Izbę Przyjęć do szpitala po to by tylko sprawdzić czy jest Ok.
wiesz co do wyprawki to nie musisz kupować kremu do twarzy bo takim maluszkom nie smaruje się buzi- chyba że na mróz... ale zapytaj kogoś, mnie położna mówiła żeby nie smarować bo zatykają się pory- dopiero jak skończy 6 m-cy - ale wiesz moja położna ta co przychodziła do domu była nawiedzona, wiec upewnij się...
bobo, marta ja polecam kupić Wam do kąpieli emollium ( emulsja do kąpieli) - po tym nie trzeba dziecka smarować oliwką ani niczym innym - skóra jest nawilżona. Rewelacja jak dla mnie i wszystkie krostki i zaczerwienienia znikają...
aha jeszcze jeśli mogę Wam doradzić... to powiedziała mi zaprzyjaźniona pielęgniarka... na buźce niemowlaka, często zostają resztki naszego pudru z twarzy, naszych perfum, balsamu z rąk czy innych rzeczy - ona polecała mi przemywać buzię płynem micelarnym dla niemowląt ABCderm- firmy- Bioderma - cena szokuje, ale ja mam to już miesiąc i ciągle nie ubywa... bardzo wydajna butla... plyny micelarne bioderma abcderm h2o plyn miceralny dla dzieci i niemowlat 500 ml w kategorii Płyny micelarne - porównaj ceny - NOKAUT.pl

ANABER KOCHANA JESZCZE RAZ GRATULACJE !!!!!

idę poprasować

Dziewczynki tak tylko na chwilke dzieki tak sie strasznie cieszę :tak:,ze mam już to za sobą. Jestem szczęsliwa wszystko poszło po mojej myśli.

Na 17 idziemy z Boryskiem do lekarza z tymi wynikami także odezwę sie jak wrócę. Jeszcze aby tylko z małym sie wszystko ułożyło. buziaki

Bietka mały ma ponad półtora roczku ale jest przekochany ślicznie zaczyna mówić wszystko rozumie do rany przyłóz po prostu ale zanim sie z nami oswoil bał się na początku bo widzial nas ostatnio w zeszle wakacje wtedy byl malutki na codzień ma tamte ciocie tylko (siostry bartowej) i tamtą babcie nawet widzialam wczoraj jak mojej mamie sie przykro zrobilo bo jak A go zapytal gdzie jest babcia to na nią nie pokazał :-( i wtym roku w maju oni pierwszy raz wo0góle do nas przyjechali odkąd sie urodzil bo cały czas mama moniki mówila bo za mal dziecko na takie trasy ja wiem ż blisko nie jest ale jak nie będa z nim przyjeżdżać to sie nie nauczy podróżować a tak mu u nas było dobrze naszą sunie pokochal chodzil i ją przytulal jak wstal to odrazu na podwórko szedl przed dom a mieszkają w bloku więc byle kiedy nie wychodzą pomidroki z krzaczka jadł no kocham go jak własne dziecko serce mi pęka że teraz znowu długo go nie zobacze:-( brat chcial żebyśmy przyjechali w jesieni ale nie wiem czy sie uda bo Nastke teraz na tą operacje chce wziaść tu przedszkole a im bliżej porodu to tak daleko nie chce sie wybierać a to jest 200km w jedną strone pozatym fianse z pustą ręką nie pojedziemy do dziecka ale siedzieć im na głowie a wyprawke kompletować trzeba:frown: chcialabym zeby tu mieszkali tak jad dawniej zanim maly sie urodzil ale Monika od mamy nie chce daleko mieszkać i jest tak a nie inaczej Martunia jagby cie tak bolało to jedź na IP le-piej na zimne dmuchać kochana tylko nas informuj co z wami:tak:

Bietka o kremiku myślałam właśnie na mróz ale z tym poczekam jeszcze ;-) co do tego bólu to nie wiem co to było mam nadzieję że sie nie powtórzy
Evel super że wakacje się udały teraz trzymam kciuki za ogarnięcie wszystkiego
Suonko właśnie jak wyniki ????????
Wioka jak będzie mnie bolało to pojadę obiecuję

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry