• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bietka mogę do niego dzwonić jak mnie dziś tak będzie bolało to pojadę do szpitala. Ja uważam że 36/37 tydzień to ciąża donoszona dlatego chce porobić wszystko przed tym tygodniem zostały mi 3/4 tygodnie na skompletowanie reszty i skręceniu łóżeczka

reklama
no bobo - to teraz tylko na zakupy :-) Julcia się ucieszy że mama taka przygotowana...
a masz przewijak??? taki z ceratki ??? bo dziecki źle na tym leżeć, to nzcay ta ceratka jest nie mila w stosunki do skóry i ja kupuje Seni Soft - Seni PL

posika to do wyrzucenia ...

w szpitalu też je miałam... przydają się podczas przewijania bobaska, Ty będziesz miała cesarkę, ale marta może je stosować też dla siebie na łóżko - prześcieradło czyste po nocy zostaje przynajmniej - i w szpitalu podczas obchodu jak trzeba wszystko ściągnąć to warto na czymś takim się położyć by nie ubrudzić prześcieradła

soryy że się wtrącam ale mi pomogły te podkłady - jak nie chcecie moich rad to napiszcie - zamknę się i nie będę się wymądrzać

marta no to oby się nie powtórzyły &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

bietka, anaber jakie koszule do szpitala kupowalyscie? no ja tych podkladow raczej nie bede potrzebowac. a powiedz mi jeszcze Kochana bo zapisalam sobie do kupienia ceratke na materacyk do lozeczka i do wozka w razie jak mala sie zesika zeby nie przecieklo mi na materac. Ty kupowalas takie cos? jakie kupowalas?
wlasnie szukam koszuli i szlafroka do szpitala

Ostatnia edycja:
Bietka na lutyckiej dają takie podkłady wiec ja nie kupuje sudokremu też nie kupuje bo dają go w paczce ja nie szaleje z zakupami dla mnie są rzeczy niektóre zbędne ;-)
a jednak jadę do auchan to kupię małemu parę rzeczy
Bobo ja kupuje jedną koszulę ale do domu do szpitala nie biorę w cale bo tam mają

bobo jak masz pampersy to ceratka Ci nie jest potrzebna
ja mam normalnie prześcieradełko na materacu i nic więcej, Mały nie przesikał pieluchy mi ani raz
ja kupowałam takie do karmienia od razu z firmy vinetta secret Koszula Ciązowa Firmy Vienetta Secret BOCIAN = XL (2585215794) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

takie miałam 4 i jedną taką łądną na poród - hehehehehe kupiłam firmy muzzy Koszula kopertowa ciążowa do karmienia MUZZY r.M (2598776864) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

marta ale Ci fajnie że wszystko dają

dziewczynki przepraszam ale nie odpisze bo nie mam glowy, dostalismy skierowsnie do szpitala - wlasnie jedziemy. poziom bilirubiny za wysoki dopuszczalny 1, a Borys ma 8. w usg brak zyly wewnatrzwatrobowej. kazal jechac do szpitala. ryczec mi chce. zakazenie ukladu moczowego wykluczone bo mocz ok.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
BObo ja mam szlafrok nie używany więc go biorę ze sobą ;-) i tą maść na te brodawki muszę kupić i osłonki na piersi ale to za tydzień

Anaber nie denerwuj się trzymam kciuki za Boryska będzie dobrze - informuj nas co i jak ! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry