reklama

Nasze sprawy...

Bietka mogę do niego dzwonić jak mnie dziś tak będzie bolało to pojadę do szpitala. Ja uważam że 36/37 tydzień to ciąża donoszona dlatego chce porobić wszystko przed tym tygodniem zostały mi 3/4 tygodnie na skompletowanie reszty i skręceniu łóżeczka

reklama
no bobo - to teraz tylko na zakupy :-) Julcia się ucieszy że mama taka przygotowana...
a masz przewijak??? taki z ceratki ??? bo dziecki źle na tym leżeć, to nzcay ta ceratka jest nie mila w stosunki do skóry i ja kupuje Seni Soft - Seni PL

posika to do wyrzucenia ...

w szpitalu też je miałam... przydają się podczas przewijania bobaska, Ty będziesz miała cesarkę, ale marta może je stosować też dla siebie na łóżko - prześcieradło czyste po nocy zostaje przynajmniej - i w szpitalu podczas obchodu jak trzeba wszystko ściągnąć to warto na czymś takim się położyć by nie ubrudzić prześcieradła

soryy że się wtrącam ale mi pomogły te podkłady - jak nie chcecie moich rad to napiszcie - zamknę się i nie będę się wymądrzać

marta no to oby się nie powtórzyły &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

bietka, anaber jakie koszule do szpitala kupowalyscie? no ja tych podkladow raczej nie bede potrzebowac. a powiedz mi jeszcze Kochana bo zapisalam sobie do kupienia ceratke na materacyk do lozeczka i do wozka w razie jak mala sie zesika zeby nie przecieklo mi na materac. Ty kupowalas takie cos? jakie kupowalas?
wlasnie szukam koszuli i szlafroka do szpitala

Ostatnia edycja:
Bietka na lutyckiej dają takie podkłady wiec ja nie kupuje sudokremu też nie kupuje bo dają go w paczce ja nie szaleje z zakupami dla mnie są rzeczy niektóre zbędne ;-)
a jednak jadę do auchan to kupię małemu parę rzeczy
Bobo ja kupuje jedną koszulę ale do domu do szpitala nie biorę w cale bo tam mają

bobo jak masz pampersy to ceratka Ci nie jest potrzebna
ja mam normalnie prześcieradełko na materacu i nic więcej, Mały nie przesikał pieluchy mi ani raz
ja kupowałam takie do karmienia od razu z firmy vinetta secret Koszula Ciązowa Firmy Vienetta Secret BOCIAN = XL (2585215794) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

takie miałam 4 i jedną taką łądną na poród - hehehehehe kupiłam firmy muzzy Koszula kopertowa ciążowa do karmienia MUZZY r.M (2598776864) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

marta ale Ci fajnie że wszystko dają

dziewczynki przepraszam ale nie odpisze bo nie mam glowy, dostalismy skierowsnie do szpitala - wlasnie jedziemy. poziom bilirubiny za wysoki dopuszczalny 1, a Borys ma 8. w usg brak zyly wewnatrzwatrobowej. kazal jechac do szpitala. ryczec mi chce. zakazenie ukladu moczowego wykluczone bo mocz ok.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
BObo ja mam szlafrok nie używany więc go biorę ze sobą ;-) i tą maść na te brodawki muszę kupić i osłonki na piersi ale to za tydzień

Anaber nie denerwuj się trzymam kciuki za Boryska będzie dobrze - informuj nas co i jak ! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry