bobo ja też byłam przerażona robiąc taką listę :-) hehehehhe
wiolka no szkoda tego bratanka, fajny chłopczyk - ma super ciocię a tak rzadko się widujecie, sądzę że jak urodzisz to też prędko się z nimi nie zobaczysz :-( wiolu jak tylko chcesz i będziesz dała radę karm piersią...
świetny pomysł z tymi prezentami, zamiast kwiatów
my teraz dawaliśmy 2 razy wino i teraz dajemy czekoladki a potem karmę dla psów tak sobie państwo młodzi zażyczyli
anaber &&&&&&&& za Boryska
kurde nogi mi wchodzą do .... wyprasowałam rzeczy Igorka - 2 prania

naprawdę nie wiem skąd miałabym wziąć siłę by pójść na fitness
w ogóle są jaja ... zadzwoniłam z pytaniem kiedy można się zapisać na zumbę a pani do mnie mówi że od czwartku ( czyli od wczoraj) prowadzą zapisy na następny tydzień i nie ma już miejsc w godz od 16-19 na zajęcia

- no to mówię - dziękuję - do widzenia

anaber czy Ty masz siłę po całodziennej orce przy Borysie myśleć o ćwiczeniach ???? może ja jestem jakaś dziwna i szukam wymówki...

???? jezu... Ty masz jeszcze Igora ... no - ale ja mam psa, który nie chodzi do przedszkola -więc prawie równowaga
marta a jak Twój lekarz ??? możesz np. do niego zadzwonić i zapytać co to było??? czy u Was też uważają że ciąża donoszona to 36/37 tydz. ??? jak byłam w 36 tyg mały miał 3200 g to mi lekarz powiedział że ciąża donoszona i już nie ma się czego bać ...
bo kochana zostały Ci 3-4 tyg jakby liczyć do 36/37 tyg