• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

anisiaj nie wiem co powiedziec. wiem co czujesz Kochana. czas ukoi bol nie caly bo bedziesz zawsze pamietac i lezka nie raz sie zakreci ale nauczysz sie z tym zyc. ja mialam zabieg 6 grudnia taki mialam "prezent" na mikolaja i tego dnia i godziny i obrazu mojego dziecka przed zabiegiem na usg nigdy nie zapomne. ale nauczylam sie z tym zyc latwo nie jest codziennie mysle zdaza sie plakac ale chce byc silna i walczyc dalej.
dziewczyny mozna pic maslanke w ciazy? naszla mnie ochota na maslanke

reklama
ja tez jestem ale po calym tygodniu z dzieckiem juz mi glowa peka, dzisiaj M nie bylo jeszcze nawet na chwile w domu a ja wysiadam:-( jak wroci to zakladam mp3 na uszy posprzatam troche w kuchni, wstawie pranie a potem kapiel

anisiaj ja tez mocno tule, dobrze ze szykuje sie niedlugo wyjazd moze mysli powedruja w troche innym kierunku i troche sie zrelaksujesz

wiecie...ja się z tego podniosę, tylko dobija mnie czekanie - kolejne usg, siedzenie w poczekalni z kobietami w ciąży...

kilka tygodni temu napisałam na zlecenie babyboom artykuł o poronieniach - wtedy musiałam korzystać z literatury i forum, dzisiaj moje własne słowa trafiają w sam środek mojego serca

reklama
anisiaj no to ciezkie jest widziec kobiety w ciazy. ja jak widzialam to wylam jak glupia i w szpitalu na szczescie uszanowali mnie i dali mnie na sale z dziewczynami rowniez z poronieniem a nie z ciezarnymi jak to sie zdaza. Kochana z czasem bedzie lepiej, tylko trzeba czasu niestety

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry