• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
anisiaj beznadziejnie. wyję, płaczę, siedzę otępiała, czekam, gdybam, dociekam przyczyn. czytam Was cały czas, ale na nic więcej nie mam siły.

i błagam nie piszcie, żebym nie traciła nadziei, albo, że może się jeszcze okazać ok, bo wiemy, że tak nie jest.

p.s. pamiętam jak na starankach pisałam, że mam dość mdłości i bólu piersi, że chętnie je komuś oddam. teraz oddałabym wszystko, żeby znowu je poczuć. przewrotny los

anisiaj to ja tylko napisze,że mocno Cie przytulam kochana :*
bobo ja tak czy tak będę dzis wieczorem tańczyć także uważaj bo Ci oczy wyskoczą :szok: zobaczysz co anaber potrafi :-p

anisiaj wiem ze Ci ciezko placz jesli masz sile , i jesli to choc na chwile pomaga chociaz wiem ze w takiej sytuacji nic nie jest w stanie pomoc. na to trzeba poprrostu czasu
anaber zrobie popcorn zasiade wygodnie i bede ogladac Twoje i innych tance zamiast wieczornego filmu hihi

Anaber kocyk świetny
Bietka jestem jestem
Bobo oj czy lepsze towarzystwo to nie wiem kłóciła bym się hi hi gra mi na nerwach
Ansiaj nie wszystko przesądzone może dolegliwości wrócą

anisiaj trzymaj się :* wiem, że kobieta tak ma , że "czuje" że coś jest nie tak, wewnętrznie... to nasz instynkt.
odeszły Ci wszystkie objawy ???

bobo
ja też od wczoraj boję się tych tańców :-D

anaber
a Ty szalona odpocznij trochę

marta sx
mnie też nawiedzi teściowa dzisiaj, ma jakąś wizytę u lekarza w pobliżu - już skaczę z radości normalnie... :baffled: jest 19:30 ciekawe o której zamierza przyjść ??? :angry:

bietka - tak, cycki już są normalne. objawy to jedno dziewczyny, ale beta i wielkość pęcherzyka ciągle na podobnym poziomie to drugie.

zresztą nie będę Wam smęcić, jestem teraz marnym kompanem. Miłego wieczoru, mam nadzieję, że dam radę do Was zaglądać mimo bólu

Ostatnia edycja:
Ona mnie po prostu denerwuje ledwo przyjechała i *******i- przepraszam za wyrażenie ale moje nerwy sięgnęły zenitu... Ciągle się w trąca... wszystko na nie. Pokazywaliśmy jej meble jakie chcemy kupić do kawalerki a ona że takie nie nosz kur... ja chce takie i koniec no eh....

reklama
:-( anisiaj - smutno, ale jesteś młoda - uda się !!!
popatrz ile tu kobiet po przejściach ...

bobo uuuuu jak teściowa tęskni za Tobą to chyba nie dobrze :-D:-D

marta mam to samo, ale to Twoje meble, Twoje życie i niech Cię w du.... ugryzie - olej to !!!!!!
A Tobie nie wolno się denerwować, bobas to czuje

moja teściowa miała focha ... że nie chce kupić nowych mebli do pokoju dziecięcego... a na co mi nowe meble jak mam komodę, wystarczy łóżeczko i basta !!!! och jaki był foch

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry