Gosiulek ja jeszcze tylko zapytam czy w tych orzechach można prac białe rzeczy i ten olejek daje sie na poczatku prania czy jak jest koncowe płukanie i gdzi emam go wlać do bębna czy do kieszeni?? mało kumata jestem wiem ja musze miec wytłumaczone jak krowie na rowie. naprawdę.
Ja wstawiłam druga pralkę z ciuszkami wzielo mnie, no ale oczywiście na drabinę musialam wchodzić

, czasem się walne w łeb ale to zawsze po fakcie ;-)
Jutro pojadę do tesco kupić kocyk taki żakardowy - ażurowy cos podobnego
BOBAS koc KOCYK ażurowy żakardowy CHANILLE milutki (2260998588) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko ten w tesco jest większy 120x150 chyba jesli dobrze pamiętam i w kolorze beżu bo ostatnio widzialm i nie moge przestac o nim myśleć i jakies czapeczki smerfetki, łapki drapki i skarpetki bo nic nie mam z tych rzeczy

. Beż narazie neutralny kolor jak mi Martusia podpowiedziała i będzie mi do wozka pasować( bo wozek mam czarno pomarańczowy z beżowymi wstawkami, bo biały to za jasny za czesto trza bedzie prac :-)
Bobo idziesz na ilośc czy na jakość?? :-) kurde mądre babki jesteście jak tyle napisałyście