• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Gosiulek ja jeszcze tylko zapytam czy w tych orzechach można prac białe rzeczy i ten olejek daje sie na poczatku prania czy jak jest koncowe płukanie i gdzi emam go wlać do bębna czy do kieszeni?? mało kumata jestem wiem ja musze miec wytłumaczone jak krowie na rowie. naprawdę.

Ja wstawiłam druga pralkę z ciuszkami wzielo mnie, no ale oczywiście na drabinę musialam wchodzić :happy2:, czasem się walne w łeb ale to zawsze po fakcie ;-)
Jutro pojadę do tesco kupić kocyk taki żakardowy - ażurowy cos podobnego BOBAS koc KOCYK ażurowy żakardowy CHANILLE milutki (2260998588) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko ten w tesco jest większy 120x150 chyba jesli dobrze pamiętam i w kolorze beżu bo ostatnio widzialm i nie moge przestac o nim myśleć i jakies czapeczki smerfetki, łapki drapki i skarpetki bo nic nie mam z tych rzeczy
:baffled:. Beż narazie neutralny kolor jak mi Martusia podpowiedziała i będzie mi do wozka pasować( bo wozek mam czarno pomarańczowy z beżowymi wstawkami, bo biały to za jasny za czesto trza bedzie prac :-)

Bobo idziesz na ilośc czy na jakość?? :-) kurde mądre babki jesteście jak tyle napisałyście :tak:
zamów na stronie loveli próbkę płynu do prania i z nim dostaniesz łapki i czapeczkę :) a płyn jest świetny na wyjeździe :) żeby ręcznie szybko coś przeprać

Ja na codzien nie piore na gotowanie tylko 60stopni, gotuje jak musze :-) czyli w tym wypadku abym mogla pozbyć się plam na zaniedbanych ciuszkach ktore pożyczyłam :) ale plamy schodza więc jest dobrze ale myślę ze to duza zasługa Vanisha i wysokiej temp. :happy2:

Kurcze czego to oni nie wymyślą, pieluchy już są ekologiczne PIELUSZKI WIELORAZOWE ECO BOBOLIDER - MIKROFIBRA (2277653934) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Aneczka ta promocja już jest nieaktualna napisane jest: Cieszymy się, że chcecie dołączyć do programu LovelaCare. Wszystkie próbki zostały już rozdane. Jeżeli jednak chcecie spróbować jak działa hipoalergiczne mleczko Lovela, zapraszamy ponownie na początku przyszłego miesiąca! Zarejstrowałam się i zobaczę moze się ząłapie ale tam nic nie ma o czapeczce i łapkach napisan emoze ta promocja już sie skończyła. A znasz jeszcze jakies strony z gratisami zawsze coś mozna dostac. :) osttanio dostałam misia z bebilonu :) mało przydatne ale slodkie i miłe ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Melduję się ponownie dziewczynki.Ale mam kocioł w domku,Franul domaga się ciuciu,ale swoją porcję już wchłonął.Ja nie daję,a on spazmów dostaje.
Anaber ja prałam w proszku Coccolino i był też taki sam płyn do płukania sensitive.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry