• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Gosiulek :szok: w orzechach ludzie pierwsze słysze :) opisz mi prosze na czym to polega :-)

Aneczko a dla mnei już coś robisz czy jeszcez nie, pytam tylko bo ja ciekawska strasznie jestem i nie mam zamiaru popędzac i nie odbieraj tak tego czasami, tylko ja już taka strasznie ciekawska baba jestem jak to wyjdzie i cały czas myślę o tym :-D
czekam na dostawę :) zamówiłam już wszystko i dostawę powinnam mieć do środy jakoś i od razu zabieam się do pracy :)
na razie wazon swój przerobiłam wczoraj .. Zobacz załącznik 457672
a dziś Amela nie pozwala mi nic zrobiić.. mam z nią siedzieć i zjadać kanapki które ona smaruje serkiem :)

Aneczka ciesze sie :-) nie moge sie doczekac jak wypije kawkę na nowych podkładkach i i świeczkach hehehe
Gosiulek i jak to pierze?? warto to kupić?? jeśli chodzi o jakies plamy typu marchewka i te inne to wszystko schodzi ?? :szok: a i czy to jest do jasnych rzeczy bo te orzechy brązowe i one nie farbują?? przepraszam,ze tak Ci truję ale pierwszy raz o tym słyszę :) a jak stosowałas to już wiesz jak to wygląda :) fajnie uslyszeć MAMA super :-D

MartaSx Ty masz powera ja Cię kręce :tak:

Moje ciuszki się wyprały no i nawet jestem zadowolona, plamy zeszły ale pół butli Vanisha poszlo :baffled: także chyba cos z tego będzie. Drugi raz będę już prać w dziecięcym.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam się dzisiaj

rano byłam zrobić badania - potem odwiedziłam babcię i mi zeszło.
Jestem wykończona.

bobo co to za lista ?
joweg trzymaj się !!!! musisz być silna, dwa razy silniejsza od M
anisiaj przytulam mocno ...

Anaber różnie jest.Tak jak i proszek nie zawsze dopierze.
Na pewno polecam do mniej brudnych rzeczy.Są bardzo ekonomiczne i można dużo zaoszczędzić.Na bardzo długo starczają.Ja kupiłam szmat czasu temu a mam ich wciąż dużo.
Zamiast płunu do płukania wlewam kilka kropli olejku aromatycznego bo płynu nie można.

Truj,truj chętnie pomogę:tak:

mam chwile przerwy w pisaniu pracy :) kiepsko idzie no ale zawsze pare slow dopisane hihi.
bietka chodzi o liste obecnosci :) kto sie nie zamelduje to karnie tanczy jak wczoraj dzoana hahaha
gosiulek ja ogladalam w dzien dobry tvn o tych orzechach i praniu eko mama Reni Jusis je bardzo poleca

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry