• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Szostkowamama-Malą mi męczy tylko rano i na wieczór kaszel takto jest cisza byłam w aptece i to samo mi faramceutka powiedziała narazie też sie dipherganem leczymy więc zobaczymy jakie będą efekty:confused: Bobo-w ciąży może dokuczać ci refluks ja walczyłam z tym paskudztwem przed ciążą a teraz o dziwo nawet mi nie dokucza a jak to wtedy renni biore i odpuszcza Anisiaj-kochana ja nie mam pojęcia jak to wszystko może wyglądać może nie domyślaj sie tylko zaczekaj do niedzieli i będziesz wiedziała co jak od samego lakarza Byłam w sklepie i oglądałam rowery bo Anastazja marzy o rowerze wiadomo że sama jeździła na nim nie będzie ale przerobimy go troche na jej potrzeby i będę ją w nim wozić a 4 maja ma urodziny i chcemy jej go sprezentować na urodziny i przy okazji spełnić jej marzenie żew pomimo że nie chodzi na rowerze jeździć może:happy2:

reklama
Powracam :)
Odebrałam braciszka z lotniska oczywiście po remontach na gdańskim lotnisku wjechalam nie na ten parking co powinnam i za 15min postoju zapł 10zł. :szok: taki tam jest zamęt ze szok a za 1,5 miesiąca EURO paranoja.Ale fajnie pogadaliśmy sobie teraz pojechal załatwiać sprawy więc wpadam na chwilke.
Wstawiłam pralke z dziecięcymi ciuszkami na gotowanie :szok: z Vanishem zobaczymy co da się uratować z tego wszystkiego co otrzymałam.

Anisiaj kochana nie myśl jeszcze o najgorszym, wiem,ze masz swoje przeczucia ale jeszcze sie wstrzymaj do niedzieli z takimi myślami. trzymam &&&&&&&&&& aby było dobrze :*

Wiolka oczywiście ,ze sie pomyliłam jeszcze mgłę miałam na oczach i nie dopatrzyłam :tak:

Bobo oj cos czuję,że chyba pierwsze objawy ciążowe będą :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
anaber co do objawow to ja juz mialam bylo mi mega niedobrze i zle sie czulam i cyce mega bolaly. pozniej minelo zostaly tylko cyce a dzis fatalnie sie czuje to uczucie ciezkosci na zoladku i cyce bola bardziej. jeju jak mi pomidor z cebulka smakuje szok hihi ciagle bym go jadla hehe
aneczka moze za wczesnie na tesciora? kiedy masz termin @?

tak się zastanawiam w jakm proszku czy płynie prac te dziecięce rzeczy bo Igora to do 6m-ca w płatkach mydlanych prałam ale nie chce mi się w to bawić:oo:. Niby przy drugim dziecku już się tak nie szaleje i coś w tym jest ;-) najchetniej to bym prała razem z naszymi rzeczami:-D szóstkowa mamo Ty masz doświadczenie więc czekam na propozycje :)

Gosiulek :szok: w orzechach ludzie pierwsze słysze :) opisz mi prosze na czym to polega :-)

Aneczko a dla mnei już coś robisz czy jeszcez nie, pytam tylko bo ja ciekawska strasznie jestem i nie mam zamiaru popędzac i nie odbieraj tak tego czasami, tylko ja już taka strasznie ciekawska baba jestem jak to wyjdzie i cały czas myślę o tym :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry