• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
tak moze sie zdazyc. tak sie dzieje we wczesnej ciazy. ale nie ma co sie nastawiac bo wszystko zalezy od kobiety. ze mna lezala dziewczyna z pustym jajem czyli nie miala zarodka ( wiec nic nie bylo to powinna tabletka starczyc ) a mimo to musiala miec zabieg bo nie wyczysciclo sie samo do konca.

anisiaj mi sie wydaje ze ta tabletke musi dac lekarz bo on wie co i jak i gdzie ja dokladnie umiescic wkladanie tabletki nie boli pozniej jak dziala toa bol jest taki jak na okres. nie martw sire Kochana na zapas bo nie wiadomo co bedzie u Ciebie. bete robisz jutro wiec bedzie wiadomo. wizyta tez jutro?

Anisiaj kochana nie nastawiaj się jeszcze na najgorsze
Joweg Nie wiem co powiedzieć... musisz m przetłumaczyć że musi walczyć dla was! Przecież, na pewno nie chce Cię zostawić samej z dziećmi... będzie dobrym ojcem... a prosiłaś o pomoc może rodziny ? żeby z nim porozmawiali ?

bobo - wizyta w niedziele. ja już wiem co będzie, więc się nie łudzę. mam betę na poziomie 5 tyg, pęcherzyki też. nadzieja nadzieją, ale mam też mózg, więc się nie oszukuję. ten lekarz w izbie przyjęć coś mi mówił, że dostanę tabletkę do domu, ale może mi się coś pomyliło...

reklama
Kochana mi sie wydaje ze ta tabletka jest zbyt ingerujac by ja samemu w doomu brac i moze tez byc tak ze da Ci ja Twoj gin i wysle do domu. albo bedziesz musiala jechac do szpitala zeby tam ja dali. wszystko zalezy od decyzji gina i od tego jak sie w srodku dzieje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry