Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jest !!!ehhh jestem , cizeka noc mialam wogole nie spalamto wszytsko juz mnie wykancza nie wiem czy jest sens podchodzic do tego transferu
![]()
bardzo współczuję kochana ....joweg - bardzo Ci współczuję! jeśli już masz myśleć o jakiejś wizycie to u psychoonkologa, a nie u zwykłego psychologa, bo to nic nie da...
dziewczyny - mam pytanie - czy po poronieniu zawsze jest łyżeczkowanie? lekarz w izbie przyjęć mówił mi coś o jakiejś tabletce, że dostanę na noc i dopiero potem zobaczą czy łyżeczkowanie jest potrzebne. ile to może potrwać? nie zrozumcie mnie źle - za tydzień mamy wyjazd w Bieszczady i ja teraz potrzebuję tego wyjazdu jak nigdy i zastanawiam się cz mam go odwoływać czy może uda nam się wyjechać złapać trochę oddechu...
przypuszczam ze od tego czy samo się dokładnie oczyści czy coś będzie trzeba poprawić...aneczko - zależy od sytuacji, czyli od tego czy macica oczyści sie sama, tak? np. po lekach albo na skutek samoistnego poronienia?