• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
joweg - bardzo Ci współczuję! jeśli już masz myśleć o jakiejś wizycie to u psychoonkologa, a nie u zwykłego psychologa, bo to nic nie da...

dziewczyny - mam pytanie - czy po poronieniu zawsze jest łyżeczkowanie? lekarz w izbie przyjęć mówił mi coś o jakiejś tabletce, że dostanę na noc i dopiero potem zobaczą czy łyżeczkowanie jest potrzebne. ile to może potrwać? nie zrozumcie mnie źle - za tydzień mamy wyjazd w Bieszczady i ja teraz potrzebuję tego wyjazdu jak nigdy i zastanawiam się cz mam go odwoływać czy może uda nam się wyjechać złapać trochę oddechu...

Joweg co to znaczy nie wiem czy jest sens? Pewnie że jest ! Tak się cieszyłaś, walczyliście o to, nie możesz tak mówić więcej wiary, musisz przekonać męża że będzie ojcem, weź za rączkę z nimi trzeba jak z dziećmi. Wiem, że jest ciężko wam, ale na prawdę warto walczyć...

joweg - bardzo Ci współczuję! jeśli już masz myśleć o jakiejś wizycie to u psychoonkologa, a nie u zwykłego psychologa, bo to nic nie da...

dziewczyny - mam pytanie - czy po poronieniu zawsze jest łyżeczkowanie? lekarz w izbie przyjęć mówił mi coś o jakiejś tabletce, że dostanę na noc i dopiero potem zobaczą czy łyżeczkowanie jest potrzebne. ile to może potrwać? nie zrozumcie mnie źle - za tydzień mamy wyjazd w Bieszczady i ja teraz potrzebuję tego wyjazdu jak nigdy i zastanawiam się cz mam go odwoływać czy może uda nam się wyjechać złapać trochę oddechu...
bardzo współczuję kochana ....

łyżeczkowanie zależy od sytuacji .. ale to trwa chwilę .. ja byłam od 9 rano w szpitalu a o 16 już wychodziłam ...

dziewzcyny on niema sily chodzic :( wali piesciam w glowe i wmawiam sobie zejest za pozno ze ma raka juz na mozgu i na zoladku :( o psychlogu niema co z nim gadac bo on nie jest wariat !!!1 i nie potrzebuje niczyjej pomocy :( a ja mam dosc !!!!

anisiaj- po poronieniu najczesciej daja tabletke we wczesniej ciazy a dopiero jak np tabletka nie pomoze to wtedy lyzeczkowanie .

jak nam sie uda a moj maz bedzie chory to co ja zrobie wtedy ?

reklama
anisiaj u mnie bylo tak ze przyszlam rano i dostalam dowcipnie 3 tabletki zaklada je lekarz na fotelu i one maja spowodowac skurcze i rozwarcie szyjki macicy by brzydko mowiac "wylecialo co ma wyleciec" dziewczyny z ktorymi lezalam po tych tabletach po kilku godz mialy juz krwawienia i mogly isc na zabieg ( trwa to ok pol godz gora) po zabiegu po ok 3 godzinach przy dobrym samopoczuciu szly do domu. moja szyjka trzymala bardzo mocno nie mialam krawaniena w ogole jedynie dosc mocny bol jak na @ i dopiero ok 18 mialam rozwarcie na ok opuszek palca wiec zdecydowali ze mnie biora na zabieg o 18,15 wjechalam na sale o 18.30 bylo juz po a o 23 wyszlam do domu. po zabiegu masz krwawienie takie jak okres ktre moze trwac dlugo lub krotko w zaleznosci od orgaznizmu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry