• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
u nas bardzo zle , moj maz ma mega depresje wali piescia w glowe ,nie wiem co robic !!!! Powiedzial ze niechce zyc ze chce umrzec , mam nadzieje ze to tylko chwilowe , oby :( serce mnie boli brzuch glowa , porazka ide , sprobuje zasnac :(

Witam się z rana:-)
Joweg, może umów męża do psychologa? Wiesz jak w terapi nowotworu ważna jest chęć wyzdrowienia, podświadomość i pozytywne myślenie jest podstawą udanego leczenia. Uswiadom go, że ma po co żyć, przecież niedługo będziesz miała fasolki.
Miłego dzionka Szalone:-D

Witam się i ja
Dzona aby dzień w pracy szybko zleciał ;-)
Joweg właśnie spróbuj z m porozmawiać uświadomić że fasolki będą musi żyć, psycholog jak mówi Dzona to nie głupi pomysł, czasami taka kuracja bardzo pomaga... :tak:

cześć dziewczynki ja tylko na chwilkę :tak:

Joweg ja tez myślę tak jak wiolka,ze moze uda Ci się namówic m na terapię ??
Dzoana szybko pracuj, my tu czekamy na Ciebie :)
Anisiaj jak się dziś czujecie ??

Ja zmykam odezwę sie koło południa bo jade po braciszka na lotnisko już dawno się z nim nie widziałam :happy2:

Chciałam zostawić jeszcze zwolnienie z zajęć z BB u Bobo abym absencji nie miała i odrazu odznaczyła anaber ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry kochane!
Joweg ja nic mądrzejszego niż dziewczyny nie powiem,one mają rację.Szkoda,że twój ukochany tak cierpi.Aż się wierzyć nie chce,że brak mu sił do walki,a życie jest piękne niezależnie od wieku na metryce.Moja babcia w w lipcu skończy 89 lat i od ponad roku choruje na nowotwór piersi.Brzydko mówiąc jest stara,a walczy,chce jeszcze żyć.Napiszę ci coś na pw,koniecznie przeczytaj .
Będzie dobrze,musi być,przecież twoje fasolki potrzebują oboje rodziców.

Ja zmykam, bo mam dzisiaj troche roboty w pracy.
Anaber, jeśli o mnie chodzi to szybko bym skończyła pracę i juz jechała do domciu:-p

reklama
dzien doberek :)
lista odchaczona i czekam na reszte czy i kiedy sie zamelduja hihi :)
ja obudzilam sie z bolem zoladka nie wiem czy to przez ciaze czy przez leki bo ja lykam duphaston i folik juz dluzszy czas i nie biore nic oslonowo wiec moze dlatego ? a moze poprostu mnie mdlosci dopadly bo takie uczucie jakby mi cos na zoladku stalo :( teraz zjadlam sniadanko popilam herbatka i jest lepiej :)
joweg ja tez mysle ze moze sprobuj go namowic na pogawedke z psychologiem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry