• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Tak Julia jest święta i to nie jedna.

Marta a nie chcesz by Oli miał swojego świętego opiekuna? Dla mnie osobiście jest to bardzo ważne.

Justi
no i dobrze. Powiedz mi co Wy macie z tego czu czu?Okazuje się że u nas nie ma tego i muszę kupić na allegro.A jest tego trochę.

Justi no właśnie te nr,godziny przyjścia itd!!!
Ja dziś podobną sytuację miałam,tzn miałam na godz 10:10,wchodzę do przychodni o 10:00, a tam przed nami trzy osoby.Więc ja się pytam na którą godzinę mają,w odpowiedzi usłyszałam że jedna ma na 9:45,a dwie pozostałe mają wizytę kupę czasu po mnie,ale że one teraz wchodzą bo jest ''korek'' i one siedzą tu od rana.Ja powiedziałam,że mam to gdzieś,nikt im nie kazał od rańca czekać i że ***** mnie to obchodzi i tak wejdę zgodnie ze swoją kolejką!!!I tak zrobiłam,poza tym chyba zacznę korzystać z uprawnień jakie mi daje Zasłużone Honorowe Dawstwo Krwi!!!

Ksiądz nie moze narzucac niczego, Oliwier mi spi na rekach bo łóżeczko go chyba parzy
Gosiuek szczerze mówiac nie chce, dla mnie drugie imie to problem i ciesze sie za ja mam jedno na bierzmowaniu dostanie patrona - tak jak ja

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry