• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

a ja jade z julka na usg bioderek i z racji ze m ma szkolenie i nie moze sie wyrwac a ja z ta reka to nie bardzo wiec kochana tesciowa ze mna jedzie. jedziemy autobusem wiec musi mi pomoc z mala. wiec od razu zaliczymy spacerek

reklama
Dzień dobry:)

U nas za oknem piękne słońce ale śniegu też jest dużo bo wczoraj padało cały dzień

Bobo usg robi radiolog:)

Aniołkowa fajnie że jesteś bo się martwiłyśmy

Bietka no ferie się kończą od poniedziałku do szkoły

Anisiaj
jaki szał:))

gosia współczuje :( dzwoń do dentysty ! :-):-p;-)

anisiaj na Twoje "życzenie" słońce zaszło, idzie chmura i pewnie zaraz sypnie :/ :crazy: a w ogóle ten śnieg to od Ciebie, widziałam że wczoraj u Was sypało :no: nie ładnie tak bietkę zimą terroryzować :-D:-D:-D

bobo uuuuuuuuuuuuuuuu z teściową :-p:rofl2::baffled::sorry2:

Gosiu, współczuję bólu, bo mnie dzisiaj głowa też boli.
Najgorsze w tej zimie jest to że jest bardzo mało słońca! w pt goście się do nas zapowiedzieli, będą wracać z zakopanego i mają do nas przyjechać. Co najlepsze mój m poznał ich na forum golfów, a okazało się że dziewczyna ma babcie z mojej miejscowości:) tylko wcześniej się nie znaliśmy, bo kawałek od nas jej babcia mieszkała, a oni są ze śląska.
Muszę się wybrać do lekarza rodzinnego, maść mi się skończyła do ucha:baffled: A ja tak mam ochotę iśc do ośrodka że hoho.
Anisiaj, kłaczki ci nie przeszkadzały??:)
Aga, wrócicie do "normalności":)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry