• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

dzien doberek :)
reke nadal boli ale chyba zlamana nie jest bo normalnie nia ruszam . kurde sama juz nie wiem.
bietka noc z m przelzona na inny dzien :( z powodu reki i braku kapturkow haha:)
smerfetko milo ze jestes :)
milego dia wszystkim

reklama
Hej Dziewczynki. Ja dzisiaj obudziłam się z bólem głowy.
Anisiaj, mam nadzieję że długo nie czkałaś na m. Jak będziesz mogła zalukaj na g i napisz mi co o tym myślisz. Dzięki!!!!
Bietka, ja też chcę wiosnę!!!!!! na narty nie pojadę w tym tyg bo jak nie m ma instalacje po południu, to po urzędach jeździmy.
Bobo, wiem jak było u nas. Dziecko lubi stałość. Mało ludzi, spokój. A u teściów pewnie Julkę każdy chciał ponosić, poprzytulać.
Smerfetko, ale się wam złożyło! oby szybko usunęli awarię!
Miłego dzionka dla każdej!!!

Dobry :)

Smerfie dobrze, ze już jesteś. Ale mieliście przygody...

Bietka wrócił o północy, rano wstał, ale miałam z niego ubaw, bo wczoraj w tym szpitalu się stresował, ze Nucia 12h bez spaceru i tak to przeżył, że w nocy mu się śniło, że narobiła mu na buty (co w ogóle nie jest w jej stylu) :)

Bobo, planujesz iść z tym do lekarza? Jak zlamans to puchnie, nie da sie ruszac, ale moze byc peknieta.

Justi, pozniej rozloze kompa to zerkne ok?

Ostatnia edycja:
kurde sama nie wiem. ruszam pacami zginam ja jedyne to boli ale nie tak ze nie mozna wytrzymac wiec mysle ze jest porzadnie stluczona. bede dzis na usg bioderek z mala to zapytam tego lekarza ( bo to chyba chirurg czy ortopeda robi? ) niech spojrzy na reke i powie czy zlamana czy nie. kurde jak jest zlamana to m musi wziac wolne na ten czas.

Aga tak sie ciesze ze Kubus juz zdrowiutki ;)

Bobo uuuu to nie dobrze ze noc przelozona ... odbijecie sobie to jak reka przestanie bolec :)))

Anisiaj brawo za wytrwalosc przy glukozie. Swoja droga to zastanawiam sie czemu u nas nie ma tego badania ?

Bietka imieniny tesciowej sie zblizaja a trutke kupilas juz ???

Justi ja tez chce wiosne, zalatw cos jak biegasz ciagle ;-)

Gosiu to byl tylko zly sen. Pamietaj sny zawsze sprawdzaja sie na odwrot, tak mi ktos mowil...

Ja mam tylko swiatlo do piecyka przychodza dzis tzn mieli byc o 8 ale jak narazie nikogo nie ma wiec czekam cierpliwie do 10 i jak tam zadzwonie to ich wyzwe ze az im w piety pojdzie.

Anisiaj, spoko, nie pali się:)
Bobo, złamanie to może nie być, ale może być pęknięcie. Jeżeli bardzo cię boli, bo warto chyba odwiedzić lekarza.
U nas też niestety sypie:((((((((((( Ja ja jak tylko zobaczę promyk słońca, to już myśle że wiosna tuż tuż.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry