• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Gosiu, przeciez sa szpitale dla dzieci. On pracuje w takiej a nie innej placowce. Jego obowiazkiem jest wezwanie karetki psych. kiedy jest zagrozenie zdrowia lub zycia. Nie chce opowiadac, ale nastolatki miewaja naprawde powazne zaburzenia.

Gosiu maja problemy, maja. Przeciez wiekszosc zaburzen ma poczatek w dziecinstwie lub mlodosci. Potem to tylko schizofrenia lub demencja, reszta zaczyna sie wczesniej.

Aga, musza pytac. Jak cos przegapia, to pojda siedziec.

Ostatnia edycja:
Witam kotenienki ;)

U mnie masakra dlatego mnie nie bylo wrrrr jak Wam wczesniej pisalam wysiadl Junkers wiec zimno w domu bylo ze masakra a jakby tego wszystkiego bylo malo to na parkingu cos kopali i przecieli kable od swiatla wiec wyobrazcie sobie jak zyc bez ogrzewania, cieplej wody i swiatla....wyprowadzilismy sie na pare dni do znajomych ja oczywiscie nie wzielam ladowarki i nawet nie moglam odczytac sms ani odpisac Wam na sms bo bateria byla tak slaba ze nie moglam wejsc w menu tel tylko byl do sprawdzania godziny wrrrr....
Biore sie za nadrabianie Was bo pewnie jest tego cale mnostwo....

MILEGO DNIA BABECZKI :)

reklama
dzień dobry

ja wstałam o 5, mój organizm stwierdził, że skoro wczoraj tak wstaliśmy to czemu nie dzisiaj! :confused::crazy:
leżałam do 7:30 patrząc się w sufit wściekła że nie mogę spać, a teraz jak Igi wstał oczy mi się zamykają :-(
piję kawę....

anisiaj jak m ??? wrócił zmęczony :( ???
smerfetka o kurde ale się podziało:( bidusia... a teraz już wszystko macie ???
bobo jak tam noc z m ?? :)
aga dzieciaczki kończą już ferie ???

u nas znowu biało sypie śniegiem.... justi gdzie ta wiosna ??? :-p

miłego dnia :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry