• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Ja uwielbiam gotowac, a teraz nie moge poszalec tylko szybkie potrawy i hop do lozka. M wrocil i zamiast jesc, zabral Nucie do lasu,zeby jej wynagrodzic wczorajszy dzien :)

smerfetko, Twoja data powrotu do pracy to 8 rocznica naszej pierwszej randki :) to musi byc szczesliwy dzien-albo nie wrocisz, albo wrocisz i szybko zafasolkujesz :)

Bietka, a jak sunia?

Zmywanie brrt, ja tez z fanclubu zmywarek i meza, ktory laduje naczynia ;)

dzieki za kciuki kochane!

Jestem, poćwiczyłam trochę z ewą. Cały zeszły tydzień nie ćwiczyłam, bo nie byłam w stanie i dzisiaj zasapana jestem strasznie. Odkąd Dzoany nie ma nie mam takiej motywacji:-( Ale powiedziałam sobie że muszę trzymać dietkę i ćwiczyć. Diete trzymam bez problemu ale ćwiczenia...
Smerfetko, a czym się zajmujesz w pracy?? stresująca?
Ja lubię gotować:))

anisiaj wrocic wroce napewno bo za szybko bedzie na testowanie, mam nadzieje ze nie zadomowie sie tam na dlugo ;) jak to data Waszej I randki to musi byc szczesliwa :-)

justi pracuje w firmie transportowo- spedycyjnej i jestem odpowiedzialna za dostarczenie towarow z punktu a do b

Ostatnia edycja:
aga ja zależy, nie lubię zapachów bo mam aneks i w salonie wszystko czuć :/ zresztą czuć w całym mieszkaniu, gdyby nie zapachy mogłabym chyba gotować... ale to naprawdę zależy mam dzień, że szaleję, a ma dzień że tel. po pizzę :)))

anisiaj leży, kuleje... na spacery w butkach, na noc opatrunki. Czekamy aż się zagoją.

mój ma urządzał sobie z teściową mieszkanie dla singla... - zlew jednokomorowy, brak odpływu pod zmywarkę, teraz musiałabym skuć płytki - więc doczekam się zmywarki za 20 lat :crazy:

smerfie nie wrócisz na długo ;-)

Jakby moja tesciowa urzadzila mieszkanie to wszystkie sciany bylyby pomaranczowe i zolte, a na kazdym cm stalyby takie porcelanowe pudelki,zegary, baletnice-nie wiem czy kojarzycie ;)

Bietka, bylam pewna,ze macie trzy pokoje skoro Igi ma swoj, tak? Aneks to przekichana rzecz na dluzsza mete, zapachy plus odglosy. My mamy duza kuchnie, chyba za duza. Sasiadka przerobila swoja na pokoj, a do salonu dala aneks. My bedziemy miec antresole w naszym "gabinecie", czyli lamanej czesci salonu, gdzie teraz sa ksiazki i biurko. Jak oddamy Zosi sypialnie, to nad czescia biurowa bedzie antresola. Ale to daleka droga.

jestem :)
czarownica wlasnie odleciala
wiedzma-lecaca-na-miotle.gif

na usg wszystko super. 3 kwietnia kolejne usg bioderek

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry