• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
anisiaj mamy aż 4 pokoje... mieszkanie urządzone dla jedynaka który mieszkał tu z kolegami (wynajmowali pokoje od niego) teraz jest: sypialnia, salon z aneksem, pokój Igorka i "gabinet" m.

bobo ale Was prześwietlają :/ my mieliśmy jedno :-)
podobała się teściowej fryzurka ????
jak Julka zniosła jej obecność ???

Dzień dobry dziewczynki!!!
Już jestem,szydełkowanie tak mnie wciągnęło,że robię do 3-4 rano i szukam wzorów na necie,że potem odsypiam.
Ja też jestem miłośnikiem zmywarki,ale chwilowo jest zepsuta i chciał nie chciał muszę zmywać ręcznie.
Kinga witaj,nareszcie jesteś-tak bardzo się wszystkie o ciebie martwiłyśmy!!!Miałaś przejścia,brr rzeczywiście ciężko jest żyć w ciemnościach i zimnie!!!
Anisiaj tylko nie zwariuj z nadmiaru szczęścia po tych mega długich spacerkach,hihi!!!A twój m,bidulek tak przeżywał,współczuję wam oboje!!!No i ja też domagam się zdjęcia twojego brzusia,hihi ciekawe czy na podłodze będzie torba twojego m???
Bobo to dobrze,że z bioderkami Julki jest wszystko w porządku,a ty kochana musisz na siebie uważać!!!
Aguś mój Franek też długo charczał po zapaleniu płuc,całe szczęście,że Kubolek już zdrowy,a jak starszy synek-nie ma już niegrzecznych wyskoków w szkole?
Małgosiu bidulko kochana namęczysz się jak nie z bólem głowy to z bólem zęba-współczuję ci i mocno przytulam!!!

No i zapomniałam co jeszcze której lejdis mam napisać:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:!!!
U mnie na obiad był makaron w sosie carbonara,a na deser upiekę babeczki z nadzieniem różanym.

Miłego popołudnia wszystkim!!!

jestem wróciliśmy z banku
Aga nie nosze już pasa :zawstydzona/y: wzieiśmy małego bo nie mamy go z kim zostawic ale zrobił furore w banku wszystkie babki przyeciały do niego he he he

Powróciłam. Dzisiejszy powrót od dziadków był o niebo lepszy! Ledwo wysiedliśmy z auta na podwórku jak zawołała nas moja siostra na kawkę, więc kuba szalał z jej córką. Ledwo ogarnęłam dom, jak koleżanka się zapowiedziała:)
Bietka, tak piszecie o salonie z otwartą kuchnią, a my sami się zdecydowaliśmy na takową w projekcie:szok: I teraz się zastanawiam czy dobrze. Obecnie mam duuużą kuchnię, a nawet za dużą. A w nowym domu ma być na jednej powierzchni bez ścian działowych kuchnia+jadalnia+salon.
Anisiaj, &&&&&&&&&& za wizytę!
Aga, Smerfetko zgadzam się że im mniej powierzchni tym mniej sprzątania:)
Bobo, dziwnie że aż 3 wizyty.
6-kowa, ja zapraszam na kucharzenie u mnie jutro:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry