• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Witam i ja z kawą! zaraz lecę do urzędu, ale to chyba już norma:-) Postaram się po drodze wiosnę złapać:)
Bietka, na początku powiem ci że mój kręgosłup się buntował. Teraz Kuba jest coraz cięższy i jak mam go przenieść też łatwo nie jest.
Aga, ja jedynie wax stosowałam i pomógł, bo do łykania regularnie tabletek jestem cienka:)
Smerfetko, u mnie dzisiaj będzie pierś z kuraka z porem i pieczarkami.
Wczoraj przyjechała moja przyjaciółka do nas. Kupiła Kubie jajko niespodziankę, w którym była bransoletka różowa z gwiazdkami:) Gdy pojechała, Kubek założył ja sobie na rękę i mówi: nie jestem Kuba, jestem dziewczyna:)))) Poszliśmy do łazienki umyć łapki, przy okazji go pytam czy nie chce siku, a on: mamo, a dziewczyny też robią siku???:))))))))))
Anisiaj, Bietka, ja nie lubię oglądać piłki nożnej:)
Miłego dzionka dla każdej!!

reklama
justi hahahahahaha :-D

anisiaj ja zasnęłam w 70 minucie, ale spałam do 7:30 więc chyba jestem wyspana... choć m mówi że wyśpimy się jak dzieci się z domu wyprowadzą :-D:tak:

bobo
nie chcesz iść na wszelki wypadek do lekarza?, posmaruj sobie altacetem w żelu, lub jakąś maścią na stłuczenia.

ps JUSTI POSTARAJ SIĘ BARDZIEJ BO U MNIE - 5 STOPNI I SYPIE ŚNIEGIEM !!!! :crazy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry