justi82
Kubusiowa mama
Witam i ja z kawą! zaraz lecę do urzędu, ale to chyba już norma:-) Postaram się po drodze wiosnę złapać
Bietka, na początku powiem ci że mój kręgosłup się buntował. Teraz Kuba jest coraz cięższy i jak mam go przenieść też łatwo nie jest.
Aga, ja jedynie wax stosowałam i pomógł, bo do łykania regularnie tabletek jestem cienka
Smerfetko, u mnie dzisiaj będzie pierś z kuraka z porem i pieczarkami.
Wczoraj przyjechała moja przyjaciółka do nas. Kupiła Kubie jajko niespodziankę, w którym była bransoletka różowa z gwiazdkami
Gdy pojechała, Kubek założył ja sobie na rękę i mówi: nie jestem Kuba, jestem dziewczyna
))) Poszliśmy do łazienki umyć łapki, przy okazji go pytam czy nie chce siku, a on: mamo, a dziewczyny też robią siku???
)))))))))
Anisiaj, Bietka, ja nie lubię oglądać piłki nożnej
Miłego dzionka dla każdej!!
Bietka, na początku powiem ci że mój kręgosłup się buntował. Teraz Kuba jest coraz cięższy i jak mam go przenieść też łatwo nie jest.
Aga, ja jedynie wax stosowałam i pomógł, bo do łykania regularnie tabletek jestem cienka
Smerfetko, u mnie dzisiaj będzie pierś z kuraka z porem i pieczarkami.
Wczoraj przyjechała moja przyjaciółka do nas. Kupiła Kubie jajko niespodziankę, w którym była bransoletka różowa z gwiazdkami
Anisiaj, Bietka, ja nie lubię oglądać piłki nożnej
Miłego dzionka dla każdej!!

chociaż na termometrze -1 st