• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
bobo spokojnie strach ma wielkie oczy :szok:

anisiaj moj m zawsze siedzi na tylku za to ja chodze po domu jak gadam przez tel :) nawet do skype kupilam sobie sluchawki bezprzewodowe zeby nie siedziec w miejscu hehe

bobo ja się boję bardziej niż porodu - teraz to wiem :-D
zawsze biorę podwójne znieczulenie :)

ale mądra ta doula w TVN była, szkoda że na martę, bobo i mnie jej rady nie podziałały :/

Bobo, niezbyt. Wiesz po zakladaniu aparatu, podkrecaniu go, a potem zdejmowaniu, a w zasadzie odrywaniu zwykle borowanie to pikus ;) ale rozumiem,ze sie boisz, tylko im wczesniej pojdziesz, tym mniej do zaawansowany problem i szybsze leczenie.

Nie mowilam Wam chyba, ale w niedziele musze sie przeniesc na tydzien do kolezanki, bo mamy maly remont lazienki, bo wanna okazala sie nieszczelna. I jak mysle o tym tygodniu poza domem, to az mnie skreca. No ale w mojej sytuacji, nie moge jechac do rodzicow, a tak bym chciala :(

Bietka, to tak jak bratowa m "uwazam,ze o laktacje trzeba walczyc, kazda kobieta moze karmic a za latwo sie poddaja", a juz,w kwestii porodow twierdzi,ze mowienie,ze sn lepsze jest krzywdzace, bo sama miala dwie cc

Ostatnia edycja:
bietka moze jakby bylo w szpitalach tak ze jest osoba wlasnie taka madra od laktacji i w ogole to byloby wiecej karmien piersia. niestety kobiety w tej kwestii sa "olewane". a Ty Kochana chodzisz regularnie do dentysty? zeby masz wszystki zdrowe?

anisiaj podaj mi jeszcze raz przepis na kuraka z suszonymi pomidorami kremowka itp. bo nie pamietam :(

ok juz znalazlam stronke z tym przepisem. :)

Bobo, mam schowanego kompa, a tam mam link :( rozloze potem, to Ci dam

U nas w szpitalach sa doradcy laktacyjni, ale wkurzaja mnie te surowe matki-rodzic tylko sn, karmic piersia, aktywnosc i joga w ciazy, jakby kazda ta droga byla taka latwa i prosta

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry