• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
aaaaaaaaaaaa
uffffffffff już myślałam ,,,,,,,, :tak::-);-)

dam znać :)

jak na razie testuję odżywkę do paznokci eveline 8w 1 i jest rewelacyjna :) będę miała piękne paznokcie za tydz na imieniny teściówy - naprawdę są wzmocnione - odrosły - polecam - ok 10 zł w rossmanie

Bietka, czasem mnie wkurza, bo jest taka celebrytka, ale trzeba przyznac,ze wiedze ma spora. A jej programow nie lubie, upraszczaja wszystko.

Kluski na parze? A co to za wymysl?:)

Gosiu, wspolczuje bolu glowy...

Kurcze, przycielam komara i kurier z parawanem do wanny mnie obudzil. Zerwalam sie szybko, bo dzwonil do drzwi i mnie brzuch boli. Chcialabym mieszkac w dziczy, bez telefonow, domofonow itp. I znowu chce mi sie miesa, jak co piatek. Co za pech ;)

Ostatnia edycja:
Ani mnie głowa boli:-D:-D:-D

Kluski na parze to parowańce. mniam,mniam

Bietka uuu warto wiedzieć. Dobra tez jest kąpiel w ciepłej oliwce.

Ja chcę sobie kupić granatowy lakier i czerwony.Macie sprawdzone?

Gosiu, juz poprawilam :) temat zebow mna zawladnal ;)

Lakiery najlepsze sa z Opi. Ja bardzo lubie tez Art Deco, bo maja piekne kolory i dlugo trzymaja.

Ja mam na dzisiaj pierogi z wisniami, ale korci mnie,zeby zrobic jakis makaron z anchois, bo chce mi sie konkretu, a nie slodkiego.

gosia polecam JOKO - mają teraz super skośne pędzelki i łatwo się maluje, tylko musisz powiedzieć że chodzi Ci o te nowe joko z nowymi pędzelkami

anisiaj
kluski_na_parze_1.jpg

images

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry