• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
miętowy mam z avonu anisiaj :)
mietowy-lakier-do-paznokci.jpg

Raptem 24h, a mnie ciagnie jakbym trzy lata nie jadla ;) po polnocy zjem Nucie :)

A skoro jestem przy psach, jak tam u Ciebie przygotowania do wiosny? Macie juz dywanik z suni wlosow?;) ja upolowalam nowy olejek i powiem Ci,ze Nucia sie po nim trzyma, nie trzeba jej tasma owijac ;)

ja dopiero wrocilam wrrrr wsciekla na caly swiat.... musialam dzis jechac zakupic prad i gaz bo mamy liczniki ktore trzeba doladowywac, wsiadam do samochodu a tu ta sama historia co ostatnio poprostu nie chcial odpalic wrrrrr wiec ze u mnie autobus jezdzi dwa razy dziennie to mialam spacerek 5 km dzieki Bogu ze spowrotem mialam autobus a teraz leze na kanapie i ledwo dysze wrrrr . Facet z serwisu wtedy powiedzial ze nie wie czemu nie odpalil ze wszystko jest dobrze wrrrrr

reklama
Jestem byłam w galleri Oliwierowi kupic piżamkę ;-) i kupiłam troszke duża bo na 74 ale to nic ;-)
Anisiaj a dobrze rośnie i widzę jak się zmienia uwielbia wygupy i całowanie po gołym brzuszku he he he i po stupkach. Wyciąga łapki po zabawki i przewraca się z boku na bok ;-)
Aguś ja też chce wiosne !

dziś mam na obiad chińskie warzywa na patelnie - zrobie z ryżem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry