• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

teściowa za daleko poza tym ona pracuje - opiekuje się dzieckiem jako niania a moja mama siedzi z dziecmi mojej siostry :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Zreszta jak sie po moja mame nie pojedzie i przywiezie a potem zawiezie to nie przyjedzie

reklama
aga słuchaj, ja mam sukienkę z chrzcin z bolerkiem i mam też małą czarną z srebrnymi zamkami jak chcesz mogę Ci pożyczyć :) obie są ładne naprawdę :) chodź na g to pogadamy o rozmiarach itp.

anisiaj nie mamy miejscówki - jest w planach mojego m :-);-) szukamy, czytamy opinie itp :) chcemy domek, tzn jeden apartament :)

bietka, wiesz, że byłam, sprawdziłam i powiem Ci, że pani dała nam mniejszą cenę, bo byliśmy tylko we dwójkę - Lwie Chaty Darłowo, standard jakich mało

marta, hmmm, no tyłem byś wózek może postawiła? zresztą nie namawiam, tylko podopowiadam :)

no ja sobie nie wyobrażam Nuci w takim klimacie. ona tutaj w upały jest ledwo żywa. ja szukam jakiegoś domku dla 2-3 osób, ale nic rozsądnego nie mogę znaleźć. już mnie trafia...

reklama
nie sądzę aguś :) zajrzyj na g :)

anisiaj były 2 problemy : okropnie zasolone morze i trzeba było ją kąpać po każdej wizycie na plaży oraz kamienie i ziemia czerwona... oraz ostrokrzewy ( tam nie ma zielonej trawy) przynajmniej tam gdzie my byliśmy :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry