• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
dzien dobry :)
chrzciny wyszly super. julka cala msze przespala jak ksiadz polewal woda i namaszczal tez spala, pozniej na sali chwile posiedziala z nami i poszla spac. byla taka grzeczniutka i kochaniutka :) wygladala jak maly anioleczek. chrzciny sie super udaly w kosciele bylo krotko pozniej obiadek tort kawa ciasto wszystko przepyszne, goscie bardzo zadowoleni my tez. dzis pojechali od nas chrzestna z rodzinka i mamy juz wolne hehe. ja wczorajj dostalam @ :( dzis brzuch troche boli wiec sobie leze w lozeczku :)
prosze o skrota:)

bietka, nie kupiłam. leżę i tak, a oni ciągle jej nie przecenili. więc teraz będę polować na fajny płaszczyk wiosenny. widziałam w h&m za 160 zl, ale w dotyku taki badziew, że głowa mała. co do wakacji - znaleźć coś dla psa to dramat, bo przecież nie chodzi o to, żeby go wiązać i żeby miał wakacje w kagańcu. ale znaleźć coś dla dziecka i psa to już istna tragedia.

bobo, nic wielkiego się nie działo, bo większość z nas miała gości, albo jakieś zajęcia w weekend :) cieszę się, że wszystko było super i czekamy na fotki :)

marta, chwal się chwal :)

aga ja też odpisałam :P

marta bardzo ładne, pytanie czy wygodne :) ja stawiam na płaskie :P

anisiaj ooooooooooo dziecko i pies - koszmar:/ najlepiej swój wybudować na plaży i mieć na wakacje :-D:tak: to co zrzutka na działkę a potem na domek???? :-D:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry