Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Anisiaj, brak wieści to dobre wieści
u mnie z humorem trochę lepiej, kawa pomogła. Zasięgnęłam porady koleżanki, która miała taki sam problem i jestem spokojniejsza.
Wrocilam z pracy padnieta ale pocieszam sie ze jutro tylko od 8-12 i popoludnie wolne
co do szpitali u nas to naprawde sa wypasione te menu i co jakis czas chodza z kawka i herbatka a i na polozniczym m moze byc cala dobe nawet w salach wieloosobowych i ojcu dziecka nalezy sie pelne wyzywienia i rodzenstwu do lat 12 ale trzeba to zglosic wiec jakbyscie chcialy rodzic kolejne dzieci to zapraszam do Belgii
Kurcze Smerfie, fajnie, ale z drugiej strony tutaj nie chcialabym obcego faceta w nocy. Jedzenie jest gitara, zreszta to swietny szpital, obsluga mistrzowska.
Bietka, czuje sie ok. boli mnie kregoslup, Zosia jakas spokojna, ale moze to juz ten etap. Na ktg wychodzi ok.
anisiaj nie wiem jak to wyglada w praktyce bo mnie polozyli w sali jednoosobowej , nie chciali zebym lezala z jakas kobieta ktora ma dziecko przy sobie a ja nie ... wiem ze na tych salach sa rozsuwane scianki pomiedzy lozkami ale fakt obcy facet w nocy hmmm malo komfortowa sytuacja .