Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
my już po spacerku, odgruzowałam mieszkanie a w sumie kuchnie bo mi brakło płynu do naczyń i sterta w zlewie, teraz żurek gotuję
ja byłam nie raz w każdej ciąży na patologi i dobrze to wspominam teraz z Kubą leżałam dwa tygodnie i miałam super dziewczyny na sali a z jedną leżałam na pooperacyjnej a potem na położnictwie do dziś mam z nimi kontakt
Anisiaj odpocznij, wyśpij się, z tego co słyszałam założenie pesera nie boli
Martuś a powiedz kochana szukasz innego pediatry czy dalej chodzisz do tego konowała???
Bietka u mnie 15 st ubrałam Kubie body z dł rękawem spodenki czapkę cienką i dres i przykryłam go kocem i ochraniaczem z wózka
Aga narazie chodze do starego pedatry wiem ze powinnam iśc do nowego ale nie wiem do kogo :-( i musze czekac az mały dostanie szczepienie bo karta szczepień idzie ok 2 mcy do nowego lekarza a bez tego mi go nie zaszczepią
Martuś to u was jest dziwnie,bo w Gorzowie ja odbieram wszelkie karty i niosę do innej przychodni,a jak nie to wydają zaświadczenie o szczepieniach.Zdrówka dla Olinka!!!
Ja zaraz zbieram się po Karolka do przedszkola,no i od wczoraj z m mam odkopany topór wojenny,wszystko jest na ostrzu noża,a ja mam dość!!!
my już po spacerku ... 15 st, zimny wiatr ale nie najgorzej,
aga ja ubrałam rajtki, body dł rękaw, jeansy z bluzą i kurteczkę , ale niczym nie przykrywam, bo on siedzi i rozrabia w wózku oj żurek, hmmmmmmmm zjadłabym
marta jak masz siłę to idź , m wie co robić, ale musisz Ty to czuć
6 mamo dawaj na g
anisiaj jak tam ???? jak posiew ??
bobo spaceruje pewnie jeszcze