• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Hej

Elu jak to się stało? Dlaczego na fb nie miałam info?

Wszystkiego najlepszego Kochana.Niech spełnią się Twoje marzenia
images

Justi kaszle.Nawet myslimy o lekarzu.Zobaczymy jak dzisiaj będzie.Wiem tez że kaszel może utrzymywać się długo.Rzadko kaszle ale jest męczący.

Mnie też nie puszcza.Zadne leki antyalerg. nie pomagają.Dusze się dosłownie.Jestem tym zmęczona i nie mam siły na nic.

Miłego dnia

Smerfetko to sam początek, więc objawy dopiero mogą się pojawić.
Ja nie miałam mdłości wcale ani ciut ciut.

Bietka ja zrobię zupę kalafiorową i jeszcze usmaże rybkę.

Bobo
a co spać w nocy nie mogłaś?

ja miałam jak szalona, ale to pamiętacie ;) moje nocki od 3 rano nad miedniczką, ehhhh to prawda, że szybko się zapomina trudy ciąży i tęskni za brzuszkiem :)

Zosia lepiej, dzisiaj wprowadzam Bebilon Pepti, mam nadzieję, że nie będzie rewelacji. M jest z nią właśnie na zastrzyku, a ja byłam na porządnym spacerze z Nucią (bo ma focha i nie reaguje na moje wołanie, zazdrośnica). U mnie upał jak nie wiem, kolejny dzień z dzieckiem w domu :(

Bietka, ja sobie ryja dzisiaj robię, nie pazurki ;) a fryzjer jutro. może wreszcie przestanę rzucać lotkami w swoje zdjęcie ;)

obiad mówicie? hehehe co to jest?:P

Anisiaj istne szalenstwo dzis kosmetyczka i pazurki jutro fryzjer hehe

Ja nie bede narzekac na objawy ciazy,zniose wszystko... Chce mi sie kawy a nie mam inki a obiecalam sobie odstawic wszystko co moze byc nie zdrowe. Dzis musze jechac do polskiego sklepu.

bobo dłuugo :-D
gosiu nie mam ur wpisanych w FB :-p
anisiaj uuuuuuuuuuu ale będziesz miała piękny ryjek :-)
edysiek kupiłam kalafiora, ziemniaczki i będzie z jajkiem sadzonym
smerfie - hmmmmmm inka mniam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry