reklama

Nasze sprawy...

reklama
Hej

Elu jak to się stało? Dlaczego na fb nie miałam info?

Wszystkiego najlepszego Kochana.Niech spełnią się Twoje marzenia
images

Justi kaszle.Nawet myslimy o lekarzu.Zobaczymy jak dzisiaj będzie.Wiem tez że kaszel może utrzymywać się długo.Rzadko kaszle ale jest męczący.

Mnie też nie puszcza.Zadne leki antyalerg. nie pomagają.Dusze się dosłownie.Jestem tym zmęczona i nie mam siły na nic.

Miłego dnia

Smerfetko to sam początek, więc objawy dopiero mogą się pojawić.
Ja nie miałam mdłości wcale ani ciut ciut.

Bietka ja zrobię zupę kalafiorową i jeszcze usmaże rybkę.

Bobo
a co spać w nocy nie mogłaś?

ja miałam jak szalona, ale to pamiętacie ;) moje nocki od 3 rano nad miedniczką, ehhhh to prawda, że szybko się zapomina trudy ciąży i tęskni za brzuszkiem :)

Zosia lepiej, dzisiaj wprowadzam Bebilon Pepti, mam nadzieję, że nie będzie rewelacji. M jest z nią właśnie na zastrzyku, a ja byłam na porządnym spacerze z Nucią (bo ma focha i nie reaguje na moje wołanie, zazdrośnica). U mnie upał jak nie wiem, kolejny dzień z dzieckiem w domu :(

Bietka, ja sobie ryja dzisiaj robię, nie pazurki ;) a fryzjer jutro. może wreszcie przestanę rzucać lotkami w swoje zdjęcie ;)

obiad mówicie? hehehe co to jest?:P

Anisiaj istne szalenstwo dzis kosmetyczka i pazurki jutro fryzjer hehe

Ja nie bede narzekac na objawy ciazy,zniose wszystko... Chce mi sie kawy a nie mam inki a obiecalam sobie odstawic wszystko co moze byc nie zdrowe. Dzis musze jechac do polskiego sklepu.

bobo dłuugo :-D
gosiu nie mam ur wpisanych w FB :-p
anisiaj uuuuuuuuuuu ale będziesz miała piękny ryjek :-)
edysiek kupiłam kalafiora, ziemniaczki i będzie z jajkiem sadzonym
smerfie - hmmmmmm inka mniam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry