• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
no ja bym się bała tam być, bo ja się boję takich widoków, ale podoba mi się stwierdzenie jednego człowieka z charyzmatycy.pl "nawet jeśli jest to wiara płytka, to jest to wiara i nie możemy jej osądzać"

hmmmmmmmm ja nie wiem, nic o Nim nie słyszałam dziś w tvn24 się dowiedziałam ...
ja też bym się bała.... chyba...
najważniejsze że uznali cud naszego Papieża - jejku to niesamowite miałam okazję spotkać się ze Świętym - to jest dopiero dla mnie niezwykłe !!!!!

byłam dziś w zoo i spotkałam siostrę :)
P1060467.JPG

Załączniki

• P1060467.JPG
    P1060467.JPG
    49,4 KB · Wyświetleń: 88
W takich miejscach jest spokój/pokój.Nieziemska atmosfera.Chyba że widok opętanego człowieka.tego to i ja się boję...Nie jestem wystarczająco silna widocznie.

A cud...tak. Karolek ma imię po Ojcu Św. Modliłam się ale zabrał mi go pozostawiając pokój.
Kacper tez ma na drugie Karol.

czyją siostrę?:-D

moją - widzisz jak lezy leniwa!!! bliźniaczka ;-):-p

mnie daleko do ideału... daleko by nazwać się osobą silnie wierzącą
ale jestem wierząca
siła, energia i nie wiem co... bo nie umiem tego nazwać - jakie zostawały we mnie po spotkaniach z NIM czy to na Błoniach u nas w KRK czy na Franciszkańskiej 3 w "jego oknie" - to coś niesamowitego!!! ciężko mi to opisać... bardzo się cieszę że mogłam żyć i uczestniczyć w TYM pontyfikacie

Ostatnia edycja:
bietka widzialas papieza?

justi nie wyliczam chce cos sprawdzic.

bo ja ruchy Julci poczulam 2 lipca a 5 lipca rok pozniej wyszedl zabek. u bietki bylo podobnie tyle ze ona ruchy poczula w lutym i w lutym rok pozniej wyszedl zabek :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry