Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam wszystkich Joweg &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Matra widzisz doczekałaś się kopniaczków małego Madlen współczuję ci tych mdłości i tulenia kibelka Bobo ale mieszanina i nic nie pomogła Wiola oby ksiądz się zgodził żeby Nasta wam wiozła obrączki Anaber melduj się kochana codziennie żebyśmy wiedziały że wszystko ok Bietka odpoczywaj Anisiaj co u ciebie kochana
Aga witaj oj tak doczekałam się ale w ciagu dnia to tak kiepsko raczej jak leżę na boku albo siedzę na wznak to czuję i jak przyłożę rękę to też. Mam nadzieję że z dnia na dzień będą mocniejsze Scoti co do teściowej hm... moja też mi działa na nerwy - one takie są i cóż zrobić Joweg kochana nie zadręczaj się tak
ja sie bardzo ciesze ze czuje mojego okruszka, gdyby nie te pukniecia to po tej akcji z serduszkiem chyba nie przestalabym ryczec czekajac na usg....
joweg nie moge doczekac sie tego testu twojego i wynikow o ktorej bedziesz testowac?
marta tylko ja nie rozmumiem czemu oni caly czas mowia Macius jak dobrze wiedza ze tak nie damy na imie chlopczykowi jak jeszcze raz to uslysze to im powiem zeby sami sobie Macka zrobili bo u nas napewno Maciusia nie bedzie! ostatnia propozycja to Nicholas (Niko, Nikoś) ale M cos znowu zaczyna marudzic a to on wybral to imie i jak wreszcie zaczelo mi sie podobac to on mi mowi ze jemu sie juz nie podoba
Aga witaj mam nadzieje ze u ciebie i maluszka wszystko ok
Scoti są dwa wyjścia albo chcą na Ciebie wpłynąć żebyś tak nazwała chłopca albo po prostu Cię denerwują trzeba było im powiedzieć że to dziewczynka i już..... najwyżej się nie przyznasz jak będzie chłopiec dowiedzą się na końcu
ja im dam denerwowac ciezarowkewymysle jakies mega obciachowe imie i powiem ze tak damy i koniec a dopiero po porodzie powiem jak damy naprawde choc duzo latwiej by bylo jak by byla druga lalunia