• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Do piątku tyle czasu a ja już stresuje się przed wizytą :baffled: coś sobie ubzdurałam,że może już nigdy nie będę mogła zajść w ciąże albo coś jest nie tak :szok: mój G to się ze mnie śmieje bo nie ma sił mi już tłumaczyć- a ja się boje co powie ginekolog :-(

dziekuje bardzo juz potrafie sie nią cieszyc bo na poczatku nie było kolorowo.
nie lubie piłki nożnej ale szanuje wszystkich którzy mają zamiłowanie do tego sportu.

Justysp10 miałas jakieś problemy ? Dlaczego nie potrafilas się cieszyć ?
Butterfly będzie dobrze, nie stresuj się , gin napewno Wam wszystko wytłumaczy i powie kiedy możecie się starać
Marta ja tez chodziłam po drzewach, wolałem męskie zabawy niż lalki hehe

Ostatnia edycja:
Marta - nic nie mówiła, bo ja ginekologa zmieniłam i wracam do Poznania :sorry2:... bo ta gdzie chodziłam olała moją sprawę i nie reagowała na moje telefony,że coś jest nie tak i tak oto poroniłam. to był ok 3-4tydzień bo się dowiedziałam przez przypadek i nie myślałam,że to ciąża - bo odstawiłam tabletki i ja mam problemy to myślałam że to wina odstawienia a nie fasolka. Powiedziała tylko,że nie jest potrzebny zabieg bo samo się oczyści wszystko

Bietka mam nadzieję, ale jednak mam jakiegoś stracha ;/

reklama
Do ginekologa idę w piątek- do nowego bo teraz go zmieniłam (tzn mówiłam,że miałam dobrego w Poznaniu, ale się przenieśliśmy i żal mi było dojeżdżać :dry:) czekam na wizytę miesiąc ... i teraz się boje co powie :szok: no i żeby @ nie przyszła do tego 15 :wściekła/y: bo nie wiem jak to będzie po poronieniu ... Ostatnią miałam 19maja tzn jak poroniłam to się ze mnie lało tydzień i teraz nie wiem kiedy wypadnie bo u mnie to nic nie wiadomo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry