butterfly21
hope & love
Faceci mają swój świat :-) oni mogą być zazdrośni i robić sceny ale jak my im robimy akcje to się z nas śmieją,że kobiety to desperatki i nie mają co wymyślać 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

o jaaaaaaaaa przepraszam na śmierć zapomniałam z tego wszystkiego o Tobie ... jutro je obejrzę jeszcze i popoprawiam jak będzie trzeba ok ?? najmocniej przepraszam !!bietka - to zupełnie jak jazawsze wolałam facetów jako kumpli i mam tak do dzisiaj
a meczem też się rozkoszuję dzisiaj, chociaż mam spory dylemat, bo kocham Włochy całym sercem, ale Hiszpanią też nie pogardzę i jestem rozdarta
aneczko - kiedy będzie pudełko?
moja babcia zmarła na raka 2 lata temu i mam takie same objawy i problemy więc idę sie przebadać ...Aneczka ale jakie podejrzenia? To ogólnie z m konflikt zażegnany ?
jakoś tak życie mi sie sypie lekko...anisiaj ja wole Hiszpanie :-):-)
W gronie moich znajomych przeważają kumple, ale m jest zazdrosny więc musiałam odpuścić po ślubie. W facetach cenie to ze nigdy nie owijaja w bawełnę tylko powiedzą co myślą. Prosto z mostu![]()
Aneczkaa co się dzieje ????
ja bym chciała żeby mój czasem był zazdrosny....Faceci mają swój świat :-) oni mogą być zazdrośni i robić sceny ale jak my im robimy akcje to się z nas śmieją,że kobiety to desperatki i nie mają co wymyślać![]()
nadzieja umiera ostatnia jak to mówią